• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.08.2020

18:25

IZ PRVE RUKE! Oglasio se Mitrović... Ovo nikako nije dobro!

Fudbal

IZ PRVE RUKE! Oglasio se Mitrović... Ovo nikako nije dobro!

Podeli vest

Meč odluke za ulazak u Premijer ligu između Brentforda i Fulama odigraće se četvrtog avgusta sa početkom od 20.45 na "Vembliju", a i dalje vlada pitanje hoće li srpski golgeter Aleksandar Mitrović biti spreman za taj duel

Naime, njega još uvek muči povrede zadnje lože, a neigranje snažnog Mitrovića bi bio veliki hendikep za crno-bele iz Londona.

LICEMERJE! Noletov turnir je prekinut! Svi su tada vređali Đokovića, ali njima je dozvoljeno da igraju, iako je potvrđen Kovid slučaj na turniru!

- Imam povredu zadnje lože. Ne znam još da li ću biti spreman za meč na Vembliju. Nadam se da ću biti, ali neću biti sigurno na 100% spreman - rekao je ekskluzivno Aleksandar Mitrović za "Butasport".

Foto: reuters

Prema kladionicama favorit na ovom susretu je Brentford.

- Pa dobro, fudbal se ne igra u kladionicama. Imali su dobru sezonu iza sebe, završili bod ispred nas u regularnom delu tako da je normalno da imaju prednost. Ali mislim da imaju i veći pritisak jer su već imali dve šanse da direktno uđu u Premijer ligu koje nisu iskoristili, tako da videćemo... Oni su ekipa koja voli da igra fudbal sa dosta poseda, šansi, biće dobra utakmica i nadam se da ćemo da dobijemo - zaključio je Mitrović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija