• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2020

23:04

(VIDEO) OD SUMRAKA DO SVITANJA! PSŽ u polufinalu Lige šampiona! Preokret u nadoknadi, DRAMA u Lisabonu!

Fudbal

(VIDEO) OD SUMRAKA DO SVITANJA! PSŽ u polufinalu Lige šampiona! Preokret u nadoknadi, DRAMA u Lisabonu!

Podeli vest

Fudbaleri PSŽ-a plasirali se u polufinale Lige šampiona pošto su na stadionu "Luž" u Lisabonu savladali Atalantu sa 2:1

Neverovatno šta se desilo u Lisabonu ove večeri! Atalanta je do 90. minuta vodila sa 1:0 golom Pašalića! Činilo se da gosti iz Bergama drže sve u svojim rukama, međutim, nije bilo tako... Prvo je Markinjos poravnao na 1:1, da bi u drugom minutu nadoknade Čupo Moting preokrenuo na 2:1! Fudbaleri Atalante bili su šoku... Do kraja duela "sveci" su sačuvali prednost i plasirali se u polufinale. Tim iz Bergama bio je na korak od sna i velikog uspeha, ali nisu imali sreće u samom finišu.

SUDAR DVA FUDBALSKA SVETA! Cela Atalanta igra za Nejmarovu platu!

Atalanta - PSŽ 1:2

(Pašalić 27 - Markinjos 90. minut, Čupo Moting 90+2) 

Stadion: Luž    Sudija: Entoni Tejlor (Engleska)

Atalanta: Sportielo - Toli, Kaldara, Đimsiti (Palomino od 59. minuta), Kozens (Kastanje od 81. minuta), Hatebur - Frojler, De Ron, Pašalić (Murijel od 70. minuta), Zapata (Da Riva od 82. minuta) - Gomez (Malinovski od 59. minuta).

PSŽ: Navas (Riko od 79. minuta)- Gej (Paredes od 72. minuta), Markinjos, Silva, Kerer - Bernat, Sarabia (Mbape od 59. minuta), Kimpembe, Herera (Draksler od 72. minuta) - Nejmar, Ikardi (Čupo Moting od 79. minuta).

KRAJ! PSŽ JE U POLUFINALU!

 

 

90+5. minut - Velika šansa za Atalantu! Zapata se obrukao u finišu!

90+2. minut - 2:1 za PSŽ! Čupo Moting pravi veliki preokret!

89. minut - Markinjos poravnava u samom finišu! 1:1! 

86. minut - Draksler u samom finišu pokušava sa distance. Daleko iznad gola odlazi lopta...

85. minut - Čupo Moting glavom preko gola nakon centaršuta Nejmara!

80. minut - Mbape je ponovo promašio nešto što se retko promašuje... Pokušao je da lobuje Sportijela, ali bezuspešno.

79. minut - Kejlor Navas zbog povrede napušta igru, na golu ga menja Serhio Riko.

76. minut - Opsada gola Atalante!

74. minut - Mbape je izbio sam ispred Sportijela, ali je golman Atalante maestralno intervensiao! 

70. minut - Pašalić napušta igru! Menja ga Murijel.

68. minut - Sve manje vremena za PSŽ! "Sveci" pritiskaju, ali odbrana Atalante deluje perfektno za sada!

 

59. minut - Mbape na terenu umesto Sarabije!

58. minut - Velika šansa za Atalantu odlazi u nepovrat! Đimšiti je bio sam, šutirao iz voleja sa nekih 5, 6 metara, ali bez promene rezultata.

56. minut - Snažan udarac Hatebura, lopta odlazi preko prečke! Ostaje 0:0!

54. minut - Bori se Nejmara i pokušava na sve načine da razmrda letargični ostatak tima PSŽ-a ove večeri, ali bez uspeha za sada.

50. minut - Pokušaj Nejmara, Brazilac izblokiran.

48. minut - Preti Atalanta iz kornera, ali nema promene rezultata.

46. minut - Bez izmena na startu drugog dela.

POLUVREME!

44. minut - Sam finiš prvog dela, novo uzbuđenje pred golom Atalante, Markinjos nije uspeo da glavom sprovede loptu u mrežu! Minut sudijske nadoknade u Lisabonu!

 

41. minut - Nejmar nastavlja da se bruka! Novi užasan udarac ka golu Atalante, bio je sam iskosa na pet metara! Lopta je završila zamalo preko stadiona...

37. minut - PSŽ đeli izjednačenje po svaku cenu! Pritisak "svetaca" u finišu prvog dela, ali Italijani odolevaju za sada!

35. minut - Preti Nejmar iz slobodnog udarca! Prebacio je živi zid, ali lopta završava u rukama golmana Atalante!

28. minut - Budi se Nejmar! Zamalo je bio neprecizan! Šutirao je jako po zemlji pored same stative.

 

 

27. minut - Fantastičan gol Pašalića! Plasirao je loptu u gornji levi ugao, nemoćan je Navas!

25. minut - Promešao je Nejmar odbranu Atalante i uputio oštru loptu u peterac! Defanzivci tima z Bergama bili su na pravom mestu i otklonili opasnost.

20. minut - Pokušaj glavom Pašalića, ali Navas ponovo na pravom mestu!

 

 

19. minut - Kontranapd PSŽ-a, ali Nejmar loše reaguje u završnici! Brazilac za sada bez pravog učinka!

 

 

11. minut - Nova velika prilika za italijanski tim! Sjajno je Papu Gomez pronašao Hatebura, ali je njegov udarac glavom završio na prstima Navasa! Već u narednom napadu Navas ponovo spašava svoj tim! Uspeo je da udarac Kaldare sa pet metara iščupa iz svoje mreže!

9. minut - Nakon žestokog starta sa obe strane sada je nešto mirnije na travnatom tepihu stadiona "Luž"!

 

 

3. minut - Već u narednom napadu greška defanzivaca Atalante! Nejmar je izbio sam pred gol Sportiela i šutirao očajno pored desne stative!

2. minut - PSŽ je krenuo žestoko na sredini, ali je Atalanta imala prvu šansu preko Gomeza! Odlično je šutirao, a Navas bio na pravom mestu i uhvatio loptu!

UTAKMICA JE POČELA!

20.46 - Trener PSŽ-a Tomas Tuhel, rekao je da je Mbape spreman za 30 minuta meča, te ga možda mođemo očekivati u finišu duela!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forzaaaa??????❤️

Објава коју дели Josip Ilicic Jojo (@ilicic72) дана 12. Авг 2020. у 7:27 PDT

 

 

 

20.30 - Dobrodošli na lajv prenos četvrtfinalnog meča Lige šampiona između Atalante i PSŽ-a. Ako je gledati po visini budžeta ova dva kluba onda je svakako francuksi tim favorit, međutim, Atalanta je tokom cele tekuće sezone kako u Seriji A tako i u Ligi šampiona pokazala sjajan i ofanzivan fudbal, što je veliki adut italijanskom timu u ovom meču.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija