• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2020

09:51 >> 15:51

TRANSFERI UŽIVO (19. AVGUST)! Zvezda otpustila vezistu! Spakovao je kofere!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (19. AVGUST)! Zvezda otpustila vezistu! Spakovao je kofere!

Podeli vest

U toku je letnji prelazni rok, a ako želote da budete u toku budite i danas uz Informer.rs

22.00 - Hose Kanjas, nije više fudbaler Crvene zvezde!

Foto: Reuters

20.00 - Engleski golman Din Henderson se vratio u ekipu Mančester junajteda, nakon što je dve godine proveo u Sautemptonu na pozajmici

17.44 - Fudbaler Real Madrida Rejner Žezus Karvaljo prešao je na dvogodišnju pozajmicu u Borusiju iz Dortmunda.

17.00 - Novi trener Barselone Ronald Kuman želi Lautara Martineza u timu! Suarez i Buskets pakuje kofere za Milano...

 

15.33 - U Atletiko Madrid stigao je 18-godišnji vezista Džoel Ngoja nakon što mu je istekao ugovor sa Lilom. Mladi Francuz je sa madridskim klubom sklopio saradnju do 2024. godine, ali će prvo nastupati za rezervni tim.

15.14 - Navodno je nekoliko klubova zainteresovano za napadača Crvene zvezde Tomanea. Kako tvrde mediji u Portugalu jedan od njih je Boavista. Više možete da pročitate OVDE.

14.50 - Vukovi su ozvaničili dovođenje Bartoša Bjaleka koji stiže iz Zagleblja u transferu vrednom 5.000.000 evra. Mladi Poljak je potpisao ugovor do 2024. godine.

 

 

 

14.43 - Atalanta pokušava da dovede iz Lokomotivom iz Moskve Alekseja Mirančuka, a njegov agent Vadim Šipnev potvrdio je da pregovori idu u dobrom toku. On je dao 12 golova u 27 mečeva u prošlogodišnjoj sezoni ruskog šampionata. Preostalo je da se utanače detalji transfera.

14.10 - Ramon Planes novi je sportski direktor Barselone, saopštio je danas katalonski klub. Planes je na toj poziciji zamenio Francuza Erika Abidala, sa kojim je do razlaza došlo zbog loših rezultata minule sezone, koji su kulminirali debaklom od Bajerna 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona.

Planes ima 52 godine, prethodno je radio u Rasingu, Alavesu i Ljeidi. U sezoni 2014/15 bio je deo sportskog sektora Totenhema, a radio je kao sportski direktor u Elčeu, Rajo Valjekanu i Hetafeu. 
Barselona je danas imenovala i Ronalda Kumana za prvog trenera.

13.34 - Posao je završen! Real Madrid i Borusija Dortmund su se dogovorili, Rejnier ide na pozajmicu, naredne dve godine igraće u dresu "milionera".

 

 

13.31 - Benfika je na putu da dovede Edinsona Kavanija posle njegovog napuštanja Pari sen Žermena! Urugvajac će zarađivati 8.000.000 evra po sezoni, a portugalski mediji navode da bi do ozvaničenja saradnje moglo da dođe već večeras.

13.07 - Kako saznaje "Tutosport", Đenaro Gatuzo je zainteresovan da ponovo sarađuje sa Sokratisom Papastatopulosom, pa želi da dovede defanzivca Arsenala. U suprotnom pravcu poslao bi Nikolu Maksimovića! Srpski štoper bi tako mogao da bude deo trampe kojom bi se domogao ugovora u Premijer ligi. 

Foto: reuters

 

12.33 - Holanđanin Ronald Kuman novi je trener fudbalera Barselone, saopštio je danas katalonski gigant. Kako se navodi na sajtu kluba, Kuman je sa Barselonom potpisao dvogodišnji ugovor. On je na klupi nasledio Kijea Setijena, koji je pre dva dana dobio otkaz, posle sezone bez trofeja i debakla od Bajerna 8:2 u četvrtfinalu Lige šampiona.

 

 

 

12.14 - Golman Partizana Nemanja Stevanović produžio je ugovor sa crno-belima na još dve godine. Stevanović je u Partizan došao 2016. godine kada je i osvojio duplu krunu u sezoni 2016/2017 kod šefa stručnog štaba Marka Nikolića.

 

Foto: Starsportphoto

 

12.06 - Mogao bi Lacio da ostane bez Borhe Majorala. U trku se uključila Valensija koja se javila Real Madridu sa namerom da dovede španskog napadača koji se procenjuje na 20.000.000 evra. 

11.38 - Bornmut je svestan interesovanja premijerligaša za Kaluma Vilsona pa je odredio cenu i navodno neće previše odstupati od nje, a ona je oko 33.000.000 evra.

11.30 - Mladi golman Rome Danijel Fuzato prosleđen je na pozajmicu u Žil Visente, dok će se o sudbini Paua Lopeza tek odlučivati. 

DA LI ĆE JOVIĆ PREŽIVETI? Sprema se ČISTKA u Realu, Srbin na "žutoj listi"!

LACIO PRED OGROMNIM POJAČANJEM! Milinković Savić dobija partnera iz Mančester sitija!

 

10.41 - Nove vesti iz Barselone! Mediji prenose da Lionel Mesi, Mark Ande ter Štegen i Frenki de Jong, najmlađi poput Ansua Fatija i Rikija Puća, nisu na prodaju, a najverovatnije ni Antoan Grizman i usman Dembele.S druge strane na izlaznim vratima su Ivan Rakitić, Samjuel Umtiti, Luis Suarez, Artur Vidal, Đordi Alba i Serhio Buskets.

Foto: Reuters

 

 

 

10.06 - Mančester siti i Kalidu Kulibali su dogovorili saradnju, sada još samo ostaje da se dogovore "građani" i Napoli oko visine obeštećenja. Italijanski mediji prenose da će Kulibali u Sitiju zarađivati 10.000.000 evra po sezoni, a trebalo bi da dobije ugovor na pet godina. 

Foto: REUTERS

 

09.50 - Sve je dogovoreno za prelazak Kaija Haverca u Čelsi, piše Bild. On će sigurno postati novi najskuplji nemački igrač svih vremena, a spekuliše e kako će ga "plavci" platiti 80.000.000 evra.

09.49 - Milik će se najverovatnije preseliti u Romu iako je njegova želja bio Juventus.  Roma je ponudila Turčina Undera i 15 miliona evra, De Laurentis je pristao. Sada je jasno, da ako Poljak sleti u Rim, Edin Džeko sigurno odlazi, pitanje je samo da li u Inter ili Juventus.

09.48 - Malo je dobrih vesti ovih dana iz Barselone. Klub je u minusu od 200.000.000 evra, zbog čega se od pojedinih igrača očekuje da pristanu na smanjenje plate, dok je sve izvesnije da će neke legende napustiti klub. 

09.47 Dobar dan i dobro došli na novi transfer blog, šta se dešavalo u petak možete da pogledate OVDE.

 

 

Bonus video

GODINA PROĐE, PONOS NIKAD! I posle godinu dana svakom zvezdašu zaigra srce kad čuje "BRANI BORAAAAJAN!"

MAKEDINA LABUDOVA PESMA U ZELENOM! Zvezdaši ga čekaju, a on peva saigračima iz Panatinaikosa koliko ga grlo nosi!

U dilemi ste šta da odigrate večeras? NEMANJA ZNA! I ZATO - IGRAJTE (SE) S NEMANJOM!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!
Ključa u jugoistočnoj Aziji

Tajvan priznao, američke "zelene beretke" su na tri milje od Kine! Vojska SAD nije kročila na ostrvo od 1979!

Tajvan je zvanično potvrdio stalno prisustvo trupa iz Sjedinjenih Država na ostrvima pod kontrolom Tajpeja u blizini obale kontinentalne Kine. Peking smatra da ostrvo svojom teritorijom, uprkos žestokom protivljenju lokalnih stanovnika. Tenzije oko statusa Tajvana su naglo porasle poslednjih godina. Tajpej je očigledno na vojne manevre Kine odgovorio tako što je na "svoje kopno" pozvao američku vojsku!

28.03.2024

17:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija