• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2020

16:28

ZVEZDA JE BILA TA KOJA GA JE SILNO ŽELELA! Bivši vezista Intera i nekadašnji reprezantativac DONEO konačnu odluku!

Fudbal

ZVEZDA JE BILA TA KOJA GA JE SILNO ŽELELA! Bivši vezista Intera i nekadašnji reprezantativac DONEO konačnu odluku!

Podeli vest

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije Zdravko Kuzmanović saopštio je danas da je završio profesionalnu karijeru u 33. godini

Kuzmanović je u karijeri branio boje Bazela, Štutgarta, Fiorentine, Intera, Udinezea i Malage. U dresu reprezentacije Srbije odigrao je 50 utakmica i postigao je šest pogodaka.

Foto: Reuters

Za reprezentaciju debitovao je u junu 2007. godine, a poslednji meč odigrao je 2014, a bio je deo nacionalnog tima na Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi.

- Dragi prijatelji, vreme je da kažem zbogom mojoj profesionalnoj fudbalskoj karijeri. Poslednjih 16 godina bile su najlepše i najizazovnije, ali ništa ne bih menjao. Ostavio sam srce na terenu svaki put kada sam igrao, ali sada je vreme za drugi korak. Veliko hvala svima za podršku i ljubav i veliko hvala mom menadžeru Milanu Kačaru. Novo poglavlje mog života počinje sada. Jedva čekam da budem kod kuće za svaki Božić, svaki rođendan i da provodim kvalitetno vreme sa svojom porodicom- saopštio je Kuzmanović na svom Instagramu.

Foto: Starsportphoto

Kuzmanović je pre nekoliko meseci bio često povezivan sa dolaskom u Crvenu zvezdu, međutim, to se na kraju ipak nije desilo i pored velikog prijateljstva sa Dejanom Stankovićem, njegovim nekadašnjim saigračem!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija