• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2020

14:25

Ćiro Blažević OŠTRO po SRBIMA: U ZVEZDI ME NISU HTELI JER SAM HRVAT, MI SMO ŠIRI OD NJIH! PROSINEČKI JE...

Fudbal

Ćiro Blažević OŠTRO po SRBIMA: U ZVEZDI ME NISU HTELI JER SAM HRVAT, MI SMO ŠIRI OD NJIH! PROSINEČKI JE...

Podeli vest

Miroslav Ćiro Blažević legendarni trener dotakao se ponuda koje je imao iz Srbije kao i Roberta Prosinečkog

Gostovao je Ćiro Blažević u emisiji "Podkest inkubator". Interesovalo je ljude da li je ikada bilo situacija da Ćiro Blažević preuzme reprezentaciju Srbije ili neki od klubova.

Foto: Starsportphoto

- Nikad ozbiljnih. Nisam mogao da razmotrim takvu ponudu. Poštujem njihov sport, njih poštujem, izuzev onih divljaka... Teško, vrlo teško... Ne bi ni oni hteli mene
Svojevremeno je Stambolić, koji je bio faca, silno hteo da dođem u Crvenu zvezdu. Ali Džajić i Cvetković su rekli: 'Gde će Hrvat kod nas da bude trener?!'. I to je dobro. Ali mi smo malo širi, kod nas je Miljan Miljanić bio trener -
istakao je Blažević.

Nakon toga, Robert Prosinečki je itekako prihvaćen na Marakani. 

Foto: Starsportphoto

- Prosinečki je pola Srbin, pola Hrvat! Koga ti zaj**avaš sada? Ali, on je Hrvat kojeg ja volim i poštuje sve što je hrvatsko. Nemam primedbu na njega. Moja žena voli Sevilju i želi da vidi taj grad kako treba. On iz Zagreba ide sa njom u Sevilju da joj pokaže sve. To je odnos Prosinečkog i Ćira i njegove porodice - rekao je popularni Ćiro.

Ukoliko Srbija savlada Škote, biće u grupi sa Hrvatskom.

- Oni imaju koncentrat talenta u ekipi gotovo kao i mi. Ali nisu vođeni kako treba. To otvoreno kažem. Šteta i žao mi je zbog toga. 

Istakao je Blažević da ono što je uspelo Antiću nije nikome sa ovog prostotra.

Foto: Starsportphoto

- Šta reći o Antiću koji je bio trener Barselone, Atletika i Reala. To nikome nije sa ovog podneblja uspelo. Petković je imao konkretnog uspeha. O obojici se radi o trenerima od kalibra - podvukao je Blažević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija