• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2020

14:25

(VIDEO) OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Šok za Juventus  u 95. minutu, Kaisedo spasao Lacio!

Fudbal

(VIDEO) OD OVOGA MOŽE DA SE RIKNE! Šok za Juventus u 95. minutu, Kaisedo spasao Lacio!

Podeli vest

U derbiju 7. kola Serija A Lacio je pogotkom u 95. minutu izbegao poraz od Juventusa - 1:1

Povela je "stara dama" u 15. minutu utakmice preko Krisitijana Ronalda , ali je hadan tuš usledio u 95. minutu kada je Kaisedo pogodio za 1:1. Ovo je inače prvi remi Lacija i Juventusa posle 12 godina.

Pokušao je Ronaldo u osmom minutu, ali je Rejna odbranio. Međutim,  bilo je to samo zagrevanje. Već u 15. minutu zatresla se mreža Rimljana.

Foto: ap photo/tanjug

 

Kvadrado je sistirao Ronaldu, kome nije bilo teško da donese vođstvo "staroj dami" za 1:0.

Pet minuta kasnije naš Sergej Milinković Savić pokušao je da proigra saigrača, ali je Murići zakasnio a moglo je vrlo lako da bude 1:1.

Portugalac je s druge strane nastavio da preti, pa je u 43. minutu stativa spasila Lacio. Malo pre kraja prvog dela pokušao je iz slobodnog udraca ali je Rejna zaustavio njegov šut.

Delovalo je da neće biti promene rezultata i da će Juve osvojiti tri boda, ali im je sve planove pokvario Kaisedo u 95. minutu utakmce.

Korea je doduše uradio najveći deo posla, okrenuo je Kuadrada i Bentankura, dodao do Kaiseda, koji pogađa malu mrežicu za ogromno slavlje i konačnih 1:1.

 

SERIJA 1

7. kolo

Subota

Kaljari – Sampdorija 2:0 (0:0)
(Pedro 49 (p), Nandez 69)

Benevento – Specija 0:3 (0:1)
(Pobega 29, Nzola 65, 70)

Parma – Fiorentina 0:0

Nedelja

Lacio – Juventus 1:1 (0:1)
(Kaisedo 95 - Ronaldo 15)

Đenoa – Roma 15.00
Atalanta – Inter 15.00
Torino – Krotone 15.00
Bolonja – Napoli 18.00
Milan – Verona 20.45

Sasuolo – Udineze 0:0

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija