• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2020

12:16

SVE OTKRIVENO, EVO KAD JE PUKLO! Zbog ovoga Milojević neće da radi sa Matijaševićem?

Fudbal

SVE OTKRIVENO, EVO KAD JE PUKLO! Zbog ovoga Milojević neće da radi sa Matijaševićem?

Podeli vest

Vladan Milojević je navodno prihvatio ponudu FSS da bude selektor reprezentacije Sebije, ali je postavio uslove

Prvi je da FSS plati obeštećenje za njega Al Ahliju, pošto ima čvrst ugovor sa Saudijcima, a drugi, koji je "Žurnal" objavio odlazak Vladimira Matijaševića iz reprezentacije.

Milojević i Matijašević su sarađivali u Čukaričkom, osvojili Kup Srbije, ali onda se ružno rastali i te rane do danas nisu zarasle, pa je zbog toga Milojević navodno postavio ultimatum "on ili ja". 

Milojević je podigao Čukarički na novi nivo i sa njima osvojio Kup Srbije (2014/15), da bi nakon toga počeli da se javljaju prvi problemi o kojima je trener dugo ćutao i trpeo ih, prenosi Mondo. Čukarički je tokom leta značajno oslabljen, Matijašević je prodao najbolje igrače Nikolu Stojiljkovića, Slavoljuba Srnića i Rajka Brežančića, pušteni su još Zoran Rendulić i Ivan Todorović, dok nisu stigle prave zamene. Milojević se nadao da će ekipa moći da raste i da beleži i bolje rezultate, ali umesto toga mu je ostavljen slabiji tim.

Foto: printscreen

 

Takva odluka doneta je posle neuspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope. Čukarički je prošao Maribor, a onda ispao od azerbejdžanske Gabale iako je pobedio u prvom meču (1:0).

- Propao bih u zemlju!Ovo nam je, posle Niša, najgora utakmica u poslednjih godinu dana, koliko sam u klubu. Igrači su u glavama bili odsutni, ne znam šta se desilo. Odgovornost prvi prihvatam, ali treba uvideti, i kad je lepo i kad je loše, šta se dešava - rekao je tada Vladimir Matijašević i započeo "otvoreni sukob" sa trenerom Milojevićem.

Nije se dopalo Vladanu Milojeviću što su od njega traženi rezultati bez ulaganja. Poručio je da je njegova ostavka "kovertirana" i da više ne može da radi sa Matijaševićem koji se posle poraza od Gabale nije pojavljivao na poslu. Spekulisalo se da je podneo ostavku, ali je na kraju Milojević bio taj koji ne otišao sa Banovog brda.

Foto: Starsportphoto

 

- Da, imamo problem, imamo ga. Ne bežim ni od čega. Za uspehe Čukaričkog velike zasluge imaju igrači koji su bili i koji jesu deo tima. Oni su doveli klub na ovaj nivo. Jako se teško uspeh stvara, potrebno je mnogo vremena, truda i 'fudbalske' žrtve. Ali, nažalost, sve to može da se sruši brzo i lako. Ja sam dugo u ovom klubu, za srpske uslove, i verujte mi da prvi neću dozvoliti da se ovo sruši. Ako je moj odlazak u pitanju, prvi sam koji ću da odem i da preuzmem svu odgovornost. U svakom slučaju, nešto mora da se desi i to ćemo videti narednih dana - pričao je tada Milojević i dodao da mnoge stvari nisu onakve kakve je očekivao i želeo.

Nekoliko nedelja posle toga, pred meč sa Partizanom, u kome je slavio 1:0, podneo je ostavku i na konferenciji za medije saopštio da se sa Čukaričkim rastaje prijateljski.

- Postigli smo istorijski uspeh i ispisali nove stranice kluba, a osvajanje Kupa prošle sezone je bila samo kruna našeg rada. Došlo je vreme da krenem dalje da svako ide svojim putem. Ja od fudbala živim, nastaviću da radim da se edukujem, mene pare ne zanimaju ja ovo radim iz ljubavi - rekao je tada Milojević koji je mesec dana kasnije preuzeo Omoniju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 3 godine

eto zbog cega niko nece da vodi srbiju znaci celokupno rukovodstvo F.S.S. u aut i pod hitno birati novo ali kako svi savezi u srbiji da predloze kkandidate za sva mesta u savezu a onda da ljubitelji sporta biraju kao na izborima a ne oni se dogovore i zato naam je tako najurili Muslina i sve koji su rekli neces ti da mi sastavljhas tim zato najuriti sve iz saveza

Informer stalno laže

pre 3 godine

E, Gojko ima još jedan podrum u ulici "Dragice Pravice".

Janko

pre 3 godine

Ovo je dokaz da Vidić priča istinu..Svi sede u FSS da bi se ugradili i uzeli lovu,koja reprezentacija,koji tim...Ovi sede previše dugo u FSS..narode idemo na ulicu fudbal je u Srbiji ljubav a ove mamute da isteramo napolje dosta 5 % do 7% ugrađivanja. Pola dobrih igrača naše drce su uništili...NAAAAPOLJE LAŽNE PATRIOTE

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17