• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2021

09:56 >> 23:32

TRANSFERI UŽIVO /31. JANUAR/! Hrvat meta Liverpula, stiže zamena za Falka

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO /31. JANUAR/! Hrvat meta Liverpula, stiže zamena za Falka

Podeli vest

Zimski prelazni rok u najvećim fudbalskim ligama došao je do samog kraja, uz Informer.rs možete da pratite poslednje dane

Poslednji rok u Premijer ligi za zimske transfere je 1. februar, a u La Ligi i Seriji A završavaju takođe zaključno sa prvim danom februara iako su krenuli dva dana kasnije.

23.55 - Vezista PSŽ-a Idrisa Gej je odbio da ostatak sezone provede na pozajmici u Njukaslu.

23.32 - Mladi holandski napadač Džošua Zirkze je doputovao u Italiju gde će sutra obaviti lekarske preglede, pa potpisati ugovor sa Parmom. On će do kraja sezone za "mlekadžije" igrati kao pozajmljeni igrač Bajerna, a na leto će moći da ga otkupe za 15 miliona evra i sedam i po odsto od naredne prodaje.

 

23.11 - Evropski mediji su preneli da je Liverpul danas pokušao da dovede hrvatskog štopera Duja Ćaletu Cara, ali je Olimpik Marsej tu ponudu odbio.

22.56 - Turski napadač Čenk Tosun je sleteo u Istanbul i sutra će proći lekarske preglede kako bi se ozvaničila pozajmica iz Evrtona u Bešiktaš.

 

22.42 Leće je našao zamenu za Filipa Falka. U Italiju iz Bešiktaša stiže mladi turski ofanzivac Gulen Jalčin. On u klub stiže na pozajmicu sa pravom otkupa za 5.000.000 evra i deset odsto od naredne prodaje.

22.29 - Krilni fudbaler Sevilje Usama Idrizi stiže u Ajaks kao zamena za Kvinsija Promesa koji će se vratiti u Spartak iz Moskve.

22.13 - ZVANIČNO! Portugalski štoper Fero stigao je u Valensiju na pozajmicu iz Benfike.

21.57 - Francuski i ruski mediji pišu da se za srpskog štopera Vukašina Jovanovića inetersuju Lorijan, Kadiz, Braga i Dinamo Moskva. On sa Bordoom ima još šest meseci ugovora, ali nije u planovima "žirondinaca".

21.38 - ZVANIČNO! Strazbur je predstavio desnog beka Frederika Gilbera koji u klub stiže na pozajmicu iz Aston Vile.

 

21.34 - ZVANIČNO! Irfan Kahveči je stigao u Fenerbahče!

 

21.22 - Lacio je raskinuo ugovor sa iskusnim belgijskim golmanom Silvijom Protom (37).

20.55 - ZVANIČNO! Patrik Kutrone je novi igrač Valensije!

20.34 - Vitolo, desno krilo madridskog Atletika je na korak od prelaska u Viljareal.

20.08 - Vezista Pari Sen Žermena Idrisa Gej nije u planovima Maurisija Poketina, pa će karijeru nastaviti u Premijer ligi kao pozajmljeni igrač. Za njega je najveće interesovanje pokazao Njukasl, ali Senegalac želi da sačeka još malo kako bi video hoće li još neki klub pitati za njega.

19.35 - Zagrebački Dinamo je dogovorio transfer desnog beka Stefana Ristovskog iz lisabonskog Sportinga, pišu italijanski mediji. Reprezentativac Severne Makedonije je bio na radaru i Specije, ali su "modri" bili brži.

19.03 - Fenerbahče se ne šali! Posle Mesuta Ozila, klub je dogovorio i transfer napadača Irfana Kavečija iz redova gradskog rivala Bašakšehira.

18.37 - Srpski štoper Aleksandar Vukotić će za 600.000 evra pojačati Antverpen. On u klub stiže iz Beverena, a potpisaće ugovor na tri i po godine. Čeka se još samo zvanična potvrda.

18.18 - ZVANIČNO! Talentovani napadač Mančester junajteda Fakundo Pelistri će do kraja sezone igrati na pozajmiic u Alavesu.

 

17.46 - Jirgen Klop je konačno shvatio da mu je neophodan štoper i krenuo je po njega, ali izbor se nimalo ne dopada navijačima Liverpula. "Redsi" će u smiraj prelaznog roka pokušati da dovedu Bena Dejvisa (25) iz Prestona, igrača za koga nije čulo puno ljubitelja fudbala.

17.23 - ZVANIČNO! Maurisio Poketino je novi fudbaler Votforda! "Stršljenovi" su ga kupili od Totenhema, a detalji još nisu poznati.

 

16.56 - Torino je i zvanično potvrdio toliko čekanog napadača. Iz Betisa je stigao paragvajski golgeter Toni Sanabrija.

16.07 - Bivši Zvezdin napadač Ričmond Boaći ima novu ponudu. Za napadača iz Gane je zainteresovan AIK.

15.31 - Crvena zvezda imala je ponudu od 5.000.000 evra za Veljka Nikolića, ali je odbijena.

- Veljko je dobio kapitensku traku, za njega je bila najveća ponuda, ali smo je odbili. Ima sjajne trkačke mogućnosti, prešao je igricu što se tiče testiranja. Igrač je kao što su Pirlo i Modrić.Ima jak karakter, mentalitet pobednika i neće otići bez ozbiljnog novca. Imali smo ponudu od 5 miliona, ali nismo hteli da razmišljamo o tome. Smatramo da to nije dovoljno - rekao je generalni direktor crveno-belih!

Foto: Starsportphoto

Veljko Nikolić

15.00 - Gostujući na televiziji Arena Sport generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić priznao je da je srpski šampion blizu angažovanja štopera Bajera iz Leverkuzena Aleksandra Dragovića. Terzić je tokom prethodne sedmice bio u Dubaiju i imao sastanak sa zastupnicima reprezentativca Austrije. 

- Ima istine oko Aleksandra Dragovića. Razgovarao sam juče sa njim, isto tako i pre nekoliko dana. Nesporno je njegova želja, to je njegov dečački san, da zaigra u Crvenoj zvezdu. Na dobrom smo putu da to realizujemo. Mada ima još prepreka, ne bih više o tome -  rekao je za Arenu Zvezdan Terzić.

14.19 - Ramos nije produžio ugovor sa Realom koji ističe na leto, a najbliži je prelasku u Mančester junajted. Kako mediji prenose žele ga Siti i Liverpul, ali to nije realno, jer su "đavoli" njegova želja.

14.14 - Sve je izvesniji ostanak Eriksena u Interu, što bi mogao da upropasti transfer Dele Alija. Skaj sport piše da dolazak Dele Alija u PSŽ zavisi samo od toga da li će Totenhem vratiti Danca iz Milana.

13.56 - Red Bul Salcburg poslao je Masaja Okugavu na šestomesečnu pozajmicu u nemačku Bundesligu, pa će do leta  Japanac braniti boje Arminije Bilefeld.

 

 

13.33 - Španija bruji o Lionelu Mesiju! "El Mundo" je objavio jedan od najvećih fudbalera u istoriji fudbala zaradio 555.000.000 poslednjim ugovorom sa Barselonom. Ali, ne sedi ni Mesi skrštenih ruku. Ekspresno su se javili advokati asa Barselone, pa spremaju tužbe protiv onih koji su otkrili medijima koliko Mesi zarađuje. 

13.00 - Masimilijano Alegri je ponovo glavni kandidat za klupu Real Madrida! Španski mediji otkrivaju da nakon poraza od Levantea, Florentino Perez još više razmišlja o rastanku sa Zinedinom Zidanom. Pominjalo se da je prva meta Julijan Nagelsman, on će u perspektivi sigurno biti Perezova želja u budućnosti, ali je u ovom trenutku Realu potreban taktički jak trener, sa autoritetom i iskustvom, a to je ipak više Maks Alegri.

Foto: reuters

Masimilijano Alegri

12.34 - Lacio se odrekao usluga Davidea di Đenara, prava su preneta na Ćezenu. Di Đenaro je bio pod ugovorom sa Nebeskoplavima do juna 2022. godine.

 

12.05 - Serhio Ramos je na pragu odlaska iz Reala. Za napad su spremni  Mančester junajted i PSŽ, ali sve više se priča da je bliži Engleskoj nego Francuskoj.Na leto se očekuje definitivna odluka.

11.47 - Oleg Dančenko novi je igrač atinskog AEK-a. Ukrajinski desni bek drugi je igrač Ufe koji je krenuo put Atine ove godine.

11.04 - Defanzivac Juventusa Danijele Rugani na meti je Torina. Rugani je na pozajmici u Renu, ugovor sa Juventusom je na sanzi do leta 2023. godine

11.00 - U Milanu su zadovoljni učinkom Dioga Daloa. Spremni su da sednu za pregovarački sto sa Mančester junajtedom kako bi dogovorili otkup desnog beka za 17.000.000 evra i bonuse

10.29 - Štoper Vest Hema, Isa Diop, mogao bi da postane privremeno rešenje za Liverpulove probleme.  Zainteresovan je Jirgen Klop da Diopa dovede na Enfild, Liverpul bi želeo da to bude pozajmica, a Čekićari pokušavaju da izdejstvuju transfer.  Šestomesečna pozajmica uz obavezan otkup na leto za 20.000.000 funti.

10.15 - Doskorašnji fudbaler portugalskog Nacionala, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u ekipi Pohang Stilersa, Aleksandar Paločević (27) odlučio je da promeni klub, ali ne i državu. Srpski vezista dogovorio se sa ekipom Seula pa će tako ostati u Južnoj Koreji.Vredi pomenuti i to da će Nasional za ovaj transfer dobiti 1.000.000 evra. Što se tiče plate Paločevića u novom klubu zaraditi tri i po miliona dolara za tri godine.

Foto: Youtube printscreeen

Aleksandar Paločević

09.55 - Berlinska Herta je na pragu potpisa ugovora sa Samijem Kedirom.  Andrea Pirlo ne računa na vezistu.Kedira je u subotu doputovao u prestonicu Nemačke, medicinski pregledi zakazani su za danas, a posle toga će uslediti potpis ugovora. 

 

09.51 - Mladi vezista Mančester junajteda Džejms Garner (24) otišao je na pozajicu u Notingem Forest do kraja sezone.

 

 

09.50 - Svonsi je dogovorio obeštećenje za 20-godišnjeg Morgana Vitakera iz Derbija u visini od 800.000 evra.

09.49 - Dobro jutro i dobro došli na blog posvećen dešavanjima na fudbalskoj pijaci. Sva dešavanja možete pratiti uživo uz portal Informer.rs, a pogledajte kako je protekao jučerašnji dan kada su transferi u pitanju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija