• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

02.03.2021

11:06

LOPTA SE OPET KOTRLJA NA SUPERLIGAŠKIM TERENIMA! Partizan na Vošu, Zvezda kod Krstajića, Napredak i Rad za zlata vredne bodove...

Fudbal

LOPTA SE OPET KOTRLJA NA SUPERLIGAŠKIM TERENIMA! Partizan na Vošu, Zvezda kod Krstajića, Napredak i Rad za zlata vredne bodove...

Podeli vest

Utakmicama 25. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a derbi se igra u utorak u Beogradu, gde će Partizan dočekati Vojvodinu

Partizan će u utorak od 16 časova u Humskoj dočekati Vojvodinu i to će biti duel drugoplasirane i trećeplasirane ekipe. Crno-beli su u seriji od 13 pobeda u svim takmičenjima, od kojih je 12 u Super ligi i žele da nastave niz kako bi zadržali korak za vodećom Crvenom zvezdom.

Partizan je u prošlom kolu pobedio u Indjiji sa 6:0, dok je Vojvodina bila bolja od Napretka 1:0. U prvom delu sezone u Novom Sadu Vojvodina je pobedila Partizan sa 3:2.

Foto: Starsportphoto

Parni valjak imaj veliki motiv protiv Vojvodine, koja mu je dužnik!


Crno-beli su drugi na tabeli sa 59 bodova, a Vojvodina ima devet bodova manje na trećem mestu.

Preostale utakmice igraju se u sredu, a vodeća Crvena zvezda igraće kao gost protiv ekipe TSC iz Bačke Topole od 16.05. Crveno-beli su u prošlom kolu pobedili Proleter sa 4:0 i jedina su neporažena ekipa u ligi. Zvezda je prva na tabeli sa šest bodova više od Partizana, ali i utakmicom manje.

TSC predvodjen bivšim selektorom Mladenom Krstajićem želi da nastavi niz utakmica bez poraza, a u prošlom kolu ostvaren je remi sa Metalcem (0:0). TSC je šesti na tabeli sa 38 bodova.

Foto: Starsportphoto

TSC će ugostiti šampiona Srbije...



Fudbaleri četvrtoplasiranog Čukaričkog od 14 časova igraju na svom terenu protiv Metalca i pokušaće da pobede kako bi zadržali korak za Vojvodinom. Beogradski tim vezao je tri pobede i zaostaje za novosadskom ekipom dva boda. Metalac je 10. sa 33 boda.

Fudbaleri Zlatibora igraju od 14 časova na gostovanju u Lučanima protiv Mladosti i žele da prekinu niz utakmica bez pobede, a u isto vreme u Kruševcu Napredak će dočekati Rad u jednom od mečeva koji je od velike važnosti u borbi za opstanak. 

Foto: Starsportphoto

Rad i Napredak će odigrati meč od velikog značaja...



Radnik od 14 časova dočekuje Novi Pazar i želi dobar rezultat kako bi se zadržao na osmom mestu na tabeli, dok će Voždovac u isto vreme dočekati poslednjeplasiranu Bačku, za prekid niza bez pobede. U Ivanjici od 16.05 Javor igra protiv Mačve.

Sedmoplasirani Proleter će od 16.05 dočekati Radnički iz Niša i pokušaće da prekine niz od dva poraza. Isti niz želi da prekine i pretposlednja Mačva, koja će od 16.05 igrati na gostovanju protiv Spartaka, koji je peti na tabeli.

Utakmice 25. kola Super lige:

UTORAK:


Partizan - Vojvodina (16.00)

SREDA:

Čukarički - Metalac (14.00)
Mladost - Zlatibor (14.00)
Napredak - Rad (14.00)
Radnik - Novi Pazar (14.00)
Voždovac - Bačka (14.00)
Javor - Indjija (16.05)
Proleter - Radnički (16.05)
Spartak - Mačva (16.05)
TSC - Crvena zvezda (16.05)


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija