• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.03.2021

11:47

BOMBA IZ ŠPANIJE! Srbin menja Hrvata, Zidan aminovao, Španci spremili 70.000.000 evra!

Fudbal

BOMBA IZ ŠPANIJE! Srbin menja Hrvata, Zidan aminovao, Španci spremili 70.000.000 evra!

Podeli vest

U Real Madrid na leto stiže novi Srbin - Sergej Milinković Savić

Navodno, kako prenose španski mediji, Madriđani vide Savića kao zamenu za Luku Modrića, prenosi "Don Balon".

Kapiten Hrvatske uskoro će proslaviti 36. rođendan, pa mu Madriđani traže naslednika. Našli su ga u Srbinu. 

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić pakuje kofere

Predsednik Reala spreman je da plati Sergeja 70 miliona evra kada se aktivira prelazni rok u julu. Real kreće u rekonstrukciju tima, na izlaznim vratima su Serhio Ramos, Rafael Varan i još nekolicina starijih igrača, a Sergej bi se uklopio u novi koncept.

Saglasnost je dao trener Reala Zinedin Zidan i zato je već počeo kontakt na relaciji između Madrida i igračevog agenta Mateje Kežmana.

Kamen spoticanja mogao buda bude prvi čovek Lacija Kaludio Lotite. Sergej je u strašnoj formi, pa bi Lotito mogao da traži mnogo više novca nego što mi Real hteo da plati. Što se inače dešavalo tokom minulih godina.

Ukoliko bi se posao uspešno završio, Sergej Milinković Savić bi se pridružio saigraču iz reprezentacije Luki Jović, trenutno na pozajmici u Ajntrahtu, u najvećem klubu sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija