• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.03.2021

17:10

VOLEO BIH DA JE NEKO SNIMAO SASTANAK! Novi kapiten otkrio kakva je atmosfera u REPREZENTACIJI!

Fudbal

VOLEO BIH DA JE NEKO SNIMAO SASTANAK! Novi kapiten otkrio kakva je atmosfera u REPREZENTACIJI!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra od 20:45 dočekuje Republiku Irsku

Orlovi su se okupili u ponedeljak, a već sutra ih očekuje prvi meč sa Ircima. Tim povodom medijima se obratio novi kapiten Srbije, Dušan Tadić koji je otkrio kakva je atmosfera u timu Srbije. 

- Voleo bih da je neko snimao sastanak posle večere. Svi smo bili zadovoljni, jasno je da selektor želi da nam prenese taj šarm, harizmu i samopozudanje koje poseduje. Pažljivo slušamo i upijamo, želimo da ispoštujemo njegove ideje i onda će svako doći do izražaja. Nadam se da ćemo tako i da završimo, a onda će svi biti zadovoljni - rekao je novi kapiten Srbije. 

Foto: Printscreen You Tube

Tadić je u ranijim izajavama istakao da selektor ne može da bude neko ko i sam nije bio reprezentativac. Dragan Stojković Piksi bio je nosilac nacionalnog tima u vreme dok je on igrao. Igrač Ajaksa ističe da je pratio njegove igre u dresu reprezentacije, te da se nada da će Srbija igrato kao nekada kada je Piksi dirigovao sredinom terena. 

- Mister je prošao ovo što mi sada prolazimo i on pokušava da nam prenese iskustvo. To je jako bitno, a posebno što je on jedan od najvećih igrača u našoj istoriji. Gledao sam snimke sa Svetskog prvenstva 1990. godine, a 1998. sam pratio na televiziji. Ja bih voleo da igramo kao kada je on dirigovao na terenu. Cilj nam je da se plasiramo, pa ćemo svi uživati i mi na terenu, ali i narod - podvukao je Tadić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija