• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2021

13:05

NEMANJA VIDIĆ ILI ZVEZDAN TERZIĆ? Dule Savić o novom predsedniku FSS!

Fudbal

NEMANJA VIDIĆ ILI ZVEZDAN TERZIĆ? Dule Savić o novom predsedniku FSS!

Podeli vest

Nekadašnji reprezentativac i legendarni fudbaler Crvene zvezde Dušan Savić prokomentarisao je situaciju u Fudbalskom savezu Srbije nakon što je ostavku na mesto predsednika podneo Slaviša Kokeza

Očekuje se da budu raspisani izbori na svim nivoima i pitanjima ko bi mogao da dođe na čelo FSS. 

- Nije laka situacija, na čelu FSS treba da bude čovek od iskustva, koji zna kako sistem funkcioniše, koji zna da odabere saradnike. Da ne bude ako je predsednik partizanovac da potpredsednik bude zvezdaš, nego da se izabere po kvalitetu - kazao je za TV Prva Savić.

Nemanja Matić smatra da je pravo rešenje Nemanja Vidić.

- Ne treba potrošiti Nemanju Vidića pre vremena, treba prvo da se izjasni šta želi da bude, trener ili funkcioner.

Foto: printscreen

Dule Savić

Mediji pominju i Zvezdana Terzića, direktora Crvene zvezde.

- Terza je u Zvezdi. U ovom trenutku je najvažnije da bude najsposobniji koji će voditi reprezentaciju i srpski fudbal na pravi put, neko ko će vratiti kult reprezentacije. To se vraća samo plasmanom na Svetsko prvenstvo i rezultatima - zaključio je Dule Savić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija