• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.03.2021

11:26

NI ONI NE VERUJU U SEBE! Azerbejdžanci pesimisti pred meč sa Srbijom!

Fudbal

NI ONI NE VERUJU U SEBE! Azerbejdžanci pesimisti pred meč sa Srbijom!

Podeli vest

Favorizovani Portugal se namučio da dođe do minimalne pobede (1:0) protiv Azerbejdžana, ali nekadašnji reprezentativci ove zemlje ne veruju da njihova reprezentacija može ičemu da se nada protiv Srbije

Javnost u Azerbejdžanu nije optimistična pred utakmicu sa Srbijom, a među onima koji sumnjaju u pozitivan rezultat su  nekadašnji fudbaleri Afran Ismailov i Dmitrij Jeremejev. Podestimo, duel u Bakuu zakazan je za utorak od 18 časova.

Vezista Ismailov, u razgovoru za Azerisport istakao je pozitivne strane igre i analizirao šanse De Bjazijevih izabranika...

Foto: Reuters

 

- Naš tim je igrao dobro protiv Portugalije, iako smo izgubili 0:1. Poraženi smo i od Katara 1:2, ali je glavno da smo prikazali timski fudbal. Jednostavno postoje problemi sa napadom, ali ovo je razumljivo, reprezentacija igra defanzivno. Branimo se sa 7-8 igrača, što automatski stvara probleme sa ulaskom u napad. Stoga je malo utakmica u kojima osvajamo bodove- rekao je on i dodao: 

- U drugom kolu Srbi su uzeli bod od Portugala (2: 2) i pokazali kvalitet. Ukoliko uspemo da izborimo remi bio bi to fenomenalan rezultat, ali biće veoma teško. Odnosno, ako budemo igrali u istoj postavi i u istom defanzivnom fudbalu, onda opet nećemo moći da postignemo gol. Takođe, moramo razmišljati o tome da krenemo u napad. Ako želimo da osvojimo tri boda, moramo da postignemo gol. Biće teško osvajati bodove u ovoj grupi, ali kod kuće možemo da uradimo nešto. Utakmice protiv Luksemburga i Irske takođe će biti neugodne, ali to su rivali koje možemo da savladamo u Bakuu- rekao je Ismailov.

Foto: Reuters

 

Sa druge strane Jeremejev, bivši fudbaler Karabaga govorio je za Apasport.

- Svako od nas želi ekipi pobede, ali nemojte da sutra sve kritike padnu na pleća igrača posle novog poraza. Kod nas ne postoji ambicija niti konkurencija, a u takvoj sredini nema ni uspeha. Ponovo ćemo se boriti da ne primo gol i radovati se svakom bodu koji osvojimo iz eventualnih remija, ali tu je kraj. Iskreno, ne očekujem ništa od reprezentacije u kvalifikacijama. Ako su pozvana šestorica fudbalera iz poslednjeg kluba u prvenstvu kako mogu da očekujem uspeh od tog tima- rekao je nekadašnji ofanzivac.

Kao problem je istakao naturalizaciju stranaca koji zbog novca oblače dres Azerbejdžana.

- Stranci dolaze u reprezentaciju zbog finansijskih uslova, nudi im se dobar novac. Ako dobiju bod, zaradiće 30 ili 40 hiljada dolara, ako pobede u samo jednoj utakmici tokom kvalifikacija zaradiće mnogo! Njih nije briga ni za šta drugo, ako im se ne obeća novac, neće doći! Znaju li oni da je ovo reprezentacija, a ne klub. Novac ovde ne bi trebalo da igra ulogu. Na primer, zašto sada ne dolazi Dmitrij Nazarov? Jer novac im je važniji od bilo čega drugog - zaključio je Jeremejev.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17