• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.04.2021

14:38

VRANJEŠ SKANDAL MAJSTOR! Podigao buru u Grčkoj posle priča o nameštanju!

Fudbal

VRANJEŠ SKANDAL MAJSTOR! Podigao buru u Grčkoj posle priča o nameštanju!

Podeli vest

Ognjen Vranješ, fudbaler Šarlroa na pozajmici iz Anderlehta, podigao je buru u Grčkoj

Vraneš je otkrio neke interesantne detalje iz prošlosti, dok je nosio dres AEK-a. Klub je ranije bio na meti istraga grčkih pravosudnih organa zbog sumnji za nameštanje mečeva.

Posle izjava Vranješa koji je pričao o nemeštanju meča, nasatao je haos u Grčkoj. 

- Dok sam igrao za AEK, sedeo sam kod kuće jedno veče, zvonio mi je telefon. Ispostavilo se da je to bio jedan fudbalski menadžer iz Srbije. Pokušao je da namesti utakmicu za koju dobro svi znaju. To je bila utakmica kada je predsednik PAOK Savidis vadio pištolj. To je bila utakmica za titulu prvaka Grčke između PAOK i AEK. Pokušao je da mi preti. Nisam pristao, obavestio sam klub o čemu se radi, pa su iz kluba reagovali - rekao je Vranješ.

Foto: Reuters

 

Ova tema je postala udarna u grčkim medijima, a AEK je u teškoj situaciji jer se spekuliše da bi zbog svega mogli da ostanu i bez deset bodova. Iz AEK-a su se kratko oglasili na napise u medijima.

- Prvi put čujemo za tako nešto - bio je komentar atinskog kluba.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija