• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2021

11:53

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE OTVORIO DUŠU! Oprostio sam VELIKI novac, a BIO SAM ZVEZDA PRELAZNOG ROKA NA BALKANU! /VIDEO/

Fudbal

BIVŠI NAPADAČ ZVEZDE OTVORIO DUŠU! Oprostio sam VELIKI novac, a BIO SAM ZVEZDA PRELAZNOG ROKA NA BALKANU! /VIDEO/

Podeli vest

Bivši fudbaler Crvene zvezde Igor Burzanović u razgovoru za podkast "Komuna" otkrio je detalje svog boravka na Marakani

Burzanović je otkrio da je od malih nogu veliki navijač crveno-belih da je njegov otac bio veliki navijač Zvezde!

Iskrena ljubav, što se tiče Zvezde, je došla kroz moga oca. On je bio veliki navijač Zvezde, a ja sam veliki navijač Budućnosti. To je klub na jednom visokom nivou sa izvanrednim navijačima koji daju igračima neverovatnu podršku i vetar u leđa. Sve osim te polusezone, jer sam došao na polusezonu i osvojio duplu krunu, nije bilo lako. Dve godine i osam trenera, četiri predsednika kluba i tri sportska direktora. Posle te duple krune, Zvezda je već upadala u finansijsku krizu, u tom momentu nije bilo za plate. Niko nije razmišljao o štrajku jer smo svi mi znali da dobrim igrama sigurno ideš negde. To smo shvatili - rekao je Burzanović.

Foto: Starsportphoto

 

Kako se provlačio nadimak za Igora, bio je jedan od miljenika navijača Zvezde.

Dao sa u pet derbija četiri gola Partizanu. Da se ne hvalim, ali zbog toga su me verovatno zavoleli navijači. To su te stvare vole i poštuju, to se ne zaboravlja. Nakon što sam otišao na pozajmicu u Budućnost, tamo odigrao dobro, zvali su me i rekli mi da ću da budem kapiten. Nisam tražio traku, tražio sam prostora da igram. Nakon svega toga sam pošao na pripreme sa Zvezdom, video da me opet nema i pokupio sam stvari. Mislio sa da se vratim kući, ali tada se pojavila ta ponuda Nagoje i oni to nisu hteli da odbiju. Prodat sam bio za 1.100.000 evra, tako da je Zvezda zaradila na meni - kazao je Burzanović i dodao:

Foto: Starsportphoto

 

- Oprostio sam 400.000 evra. Nisam mogao psihički da izdržim. Imao sam armiju navijača, klub i sve sam ja imao to što sam hteo. Voleo sam da radim ovaj posao. Kada sam došao u Zvezdu, imao sam treći najmanji ugovor tamo, a bio sam zvezda prelaznog roka na Balkanu. Uspeo sam igrama i ponašanjem da produžim ugovor, da onda budem među tri najbolje plaćena igrača - zaključio je Burzanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17