• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2021

10:32

AZAR PRECRTAN U MADRIDU! Belgijanac na "RASPRODAJI" tokom leta! Real hoće da ga se REŠI po svaku cenu!

Fudbal

AZAR PRECRTAN U MADRIDU! Belgijanac na "RASPRODAJI" tokom leta! Real hoće da ga se REŠI po svaku cenu!

Podeli vest

Real Madrid izgubio je strpljenje za Edena Azara, te će pokušati da prodaju Belgijanca na leto

Kako prenosi španska "Marka" svima u klubu je prekipelo zbog Edena Azara i spremni su da prihvate bilo koju ponudu za Belgijanca koji je za 100.000.000 evra došao kao zamena za Kristijana Ronalda 2019. godine. 

Foto: ap photo

Azar je većinu vremena proveo u "ambulanti", a kada je igrao nije pružao ni blizu dobre partije kakve se očekuju od igrača njegovog kalibra. Kap koja je prelila čašu bila je utakmica protiv Čelsija, odnosno "slavlje" Belgijanca posle teškog poraza Blankosa. 

U klubu su i ranije bili nezadovoljni njegovim odnosom. Do kraja sezone Realu je ostalo još četiri utakmice, a Azara po rečima "Marke" neće biti u planovima Zinedina Zidana. Dodatan teret Realu predstavlja činjenica da Azar još uvek nije isplaćen, a da je njegova vrednost strahovito pala i sada vredi "samo" 40.000.000 evra!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija