• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2021

19:02

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U TURSKOJ!? Nekadašnji reprezentativac pred novim angažmanom!

Fudbal

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA U TURSKOJ!? Nekadašnji reprezentativac pred novim angažmanom!

Podeli vest

Fudbaler kazahtanskog Tobola i bivši fudbaler Partizana, Zoran Tošić, karijeru nastavlja u Turskoj, u ekipi Bursaspora

Nakon neuspešnih pokušaja Trabzona i Galatasaraja iz vremena dok je igrao u ruskom CSKA, izgleda da je došlo vreme da se Zoran "Bambi" Tošić uputi ka Turskoj, ovog puta južnije od Istanbula, prema Bursi.

Foto: Starsportphoto

Zoran Tošić

- Tošić je zvezda srpskog fudbala, 76 puta je igrao za reprezentaciju, u karijeri je dao više od 100 golova, osvojio je ukupno 16 trofeja, dok je Asehnoun reprezentativac Finske i veliki talenat. Pokušaćemo da vratimo nekadašnjeg člana Burse, Fernandaoa, međutim, FIFA komplikuje realizaciju posla i odlaže je do jula - rekao je predsednik Burse Serad Adžarhoroz za turske medije, koji potpisom navedenog dvojca pokušava da "kupi" još jedan predsednički mandat u klubu iz Burse.

Bursa se trenutno takmiči u drugoj ligi Turske, nalazi se na desetoj poziciji i poprilično su daleko od povratka u elitni rang, ali Adžarhoroz u planovima ima ekspresan povratak turskog velikana u Superligu, a nakon toga i borbu za evropsku scenu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)
Društvo

Šta je sve lakše preko eUprave? (VIDEO)

Nema sumnje da svako od nas pamti stresove koje smo doživeli zbog čekanja u dugim redovima i gubljenja vremena na obavljanje administrativnih poslova. Srećom, konačno možemo da odahnemo.

16.04.2024

08:00

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija