• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2021

14:09

HRVATI DONELI ŠOKANTNU ODLUKU PRED EP! Ovo još nije viđeno!

Fudbal

HRVATI DONELI ŠOKANTNU ODLUKU PRED EP! Ovo još nije viđeno!

Podeli vest

Neverovatna odluka Hrvata! Fudbaleri "kockastih" pripremaće se za Evropsko prvenstvo u Rovinju

Zbog rigoroznih mera u Škotskoj, "vatreni" su otkazali planirali trening kamp u okviru priprema za prvenstvo Evrope koje je na programu od 11. juna do 11. jula ove godine.

Pravila u Škotskoj nalažu da se u slučaju pozitivnog slučaja u reprezentaciji cela ekipa stavlja u karantin. Pored Hrvatske, kamp je otkazala i reprezentacija Češke.

Foto: reuters

 

 

Tamošnji savez je dobio preporuku UEFA da promeni kamp zbog mera škotskih vlasti, pa su u skladu sa preporukama i doneli odluku da ostanu u Hrvatskoj i nastaviće pripreme u Rovinju na terenu lokalnog fudbalskog kluba Rovinj.

Foto: reuters

 

Hrvati će tako tokom čitavog Evropskog prvenstva biti u svojoj zemlji, pa će na utakmice ići direktno iz Zagreba, a potom će se vraćati u Rovinj nakon što je odigraju mečeve.

- Potrudićemo se da imamo mir, koji je potreban, a s druge strane, podrška naroda može da nam da dodatnu energiju. S obzirom na celu priču s pandemijom, ovo je najbolji rasplet, imamo jedinstvenu priliku da provedemo šampionat  u svojoj zemlji - izjavio je selektor Zlatko Dalić.

Hrvati otvaraju EURO u nedelju mečom protiv Engleske, a u grupi D se nalaze još i Češka i Škotska.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija