• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.06.2021

15:07

ĆIRO OPLEO PO PERIŠIĆU! Sine, TREBALO JE DA SE VAKCINIŠEŠ, a ne da slušaš PRIMITIVCE! TI SI GAZDA HRVATSKOG NARODA!

Fudbal

ĆIRO OPLEO PO PERIŠIĆU! Sine, TREBALO JE DA SE VAKCINIŠEŠ, a ne da slušaš PRIMITIVCE! TI SI GAZDA HRVATSKOG NARODA!

Podeli vest

Hrvatska protiv Španije nije mogla da računa na jednog od najboljih igrača, jer se Ivan Perišić zarazio korona virusom, a legendarni stručnjak Ćiro Blažević poručuje da je vakcina mogla da spreči to

Hrvatska je završila učešće na Evropskom prvenstvu u spektakularnoj utakmici protiv Španije u četvrtfinalu! 

Španci su slavili 5:3 protiv vicešampiona sveta, a to što Ivana Perišića nije bilo na terenu, prokomentarisao je legendarni hrvatski stručnjak Miroslav Ćiro Blažević!

Foto: Tanjug/AP

 

To je meni nepojmljivo. Koliko god je nespretno da ja to kažem, meni to nikad ne bi moglo da se dogodi. Ti nisi, sine, svoj, ti si gazda hrvatskog naroda i imaš privilegiju da ga predstavljaš. I da se sad razboliš jer ti je neki primitivac stavio bubu u glavu da ne bi trebalo da se vakcinišeš. Ja bih mu naredio - poručio je Blažević!

Nekadašnji selektor Hrvatske, koji je "vatrene" vodio do trećeg mesta na Svetskom prvenstvu 1998. godine, govorio je za tamošnji "RTL" o ispadanju Hrvata sa Eura, istakavši da bi sigurno prošli u četvrtfinale da je ekipa bila kompletna.

Foto: Tanjug

 

- Da su bili Perišić i Lovren, nema šanse da ne prođemo ove. Dalić je izvadio maksimum. On ima četiri-pet mladih igrača za koje se još ne zna hoće li biti reprezentativci. Morao je akrobacije da izvodi da spasi što se može spasiti. Sve u svemu, mislim da je najbolja bila publika jer ona nije spremna da kritikuje, zahvalna je svojim ljubimcima za napore koje su učinili. U jednom trenutku bili smo svi u euforiji jer smo mislili 'Evo nas!', ali Španija je fudbalska velesila -rekao je Blažević.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mushoki

pre 2 godine

Stručnjaci u RS tvrde da i vakcinisani mogu da se zaraze, doduše blago, ali test ih detektuje, tako da Ćiro duvaj ga....

Mungosha

pre 2 godine

Cirko, pa nije vam ovo ustasko vreme pa da naredjujes sta ti se kefne na dusi. Vakcinisanje je odabir a ne naredjenje. Evo ja necu da se vakcinisem, aj mi naredi, TI ili Neko DRUGI

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija