• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.07.2021

15:37

DMITROVIĆ IMA NAJVIŠE CILJEVE! Sevilja ima SVE što sam tražio!

Fudbal

DMITROVIĆ IMA NAJVIŠE CILJEVE! Sevilja ima SVE što sam tražio!

Podeli vest

Marko Dmitroivć je potpisao ugovor sa Seviljom i napravio veliki iskorak u karijeri

On je juče potpisao ugovor do 2025. godine, a sa klubom ima najveće ambicije, osvajanje Primere.

Golman reprezentacije Srbije veruje da je taj cilj dostižan.

- Svakako, zašto da ne? Prošle sezone smo videli da je ekipa bila vrlo blizu pobede u Primeri i vrlo blizu prolaska u četvrtfinala Kupa kralja i osminu finala Lige šampiona. To su tri takmičenja u kojima težimo da dostignemo maksimum. Klub nastavlja da raste svake godine i ovo je druga ili treća godina u Ligi šampiona. To su tri veoma uzbudljiva takmičenja, trudićemo se da damo sve od sebe - rekao je Dmitrović.

 

 

Istakao je da mu Sevilja pruža mnogo mogućnosti.

- To je vrlo uzbudljiv i lep izazov. Sevilja mora da ima igrače koji će se maksimalno boriti za mesto u timu. Biće mnogo utakmica i to vidim samo kao nešto pozitivno. Ja, Bono, Dijaz i Alfonso ćemo se potruditi od prvog dana da pokažemop treneru da može da računa na nas. Želim da branim što više i pomognem timu da ostvari ciljeve, pomognem Sevilji da raste kao i u poslednjih nekoliko godina.

Takođe je naglasio da nije imao nikakvih poteškoća prilikom potpisivanja ugovora.

- Bilo je vrlo brzo, dogovor je lako postignut. Sevilja ima sve što sam tražio. Savršen je klub za korak koji sam želeo da napravim. Želeo sam da ostanem u Španiji i tražim tim koji ima ciljeve da pobedi u svakom takmičenju. Izbor nije mogao da bude bolji.

Foto: Starsportphoto

 

Svestan je činjenice da je stadion ,,Ramos Sančez Pishuan'' neosvojiva tvrđava.

- Mečevi ovde su uvek bili komplikovani, jer je Sevilja sjajan klub i ima sjajnu podršku navijača, koji su 12 igrač tokom meča. Uzbuđen sam i srećan što mogu ovde da igram utakmice kod kuće - poručio je Dmitrović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija