• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.07.2021

18:46

NEĆEMO DA KUKAMO! Đorđević pred Partizan govorio o PAKLENOM rasporedu!

Starsportphoto

Fudbal

NEĆEMO DA KUKAMO! Đorđević pred Partizan govorio o PAKLENOM rasporedu!

Podeli vest

Trener fudbalera Vojvodine Slavoljub Đorđević rekao je da očekuje od svojih igrača da odigraju disciplinovano i hrabro protiv Partizana! Meč se igra u nedelju od 21.00

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević očekuje da njegovi igrači daju sve od sebe protiv tima Aleksandra Stanojevića!

- Momci znaju da treba da igraju opet disciplinovano i hrabro i uz božiju volju nadamo se pozitivnom rezultatu. Problem nam je i broj igrača u rotaciji, ali nećemo da kukamo, svesni smo čiji dres nosimo i znamo da svi moramo da pružimo maksimum - rekao je Đorđević, preneo je sajt kluba.

Foto: Starsportphoto

 

- Bila je opcija da se pomeri utakmica za jedan dan, nismo uspeli u tome, ali idemo dalje, znamo od početka kakav nam je raspored i da moramo da se prilagodimo. Imamo dovoljno vremena, svesni smo od prvog dana da nas čeka žestok tempo- dodao je on.

Vojvodina u nedelju u meču drugog kola Super lige Srbije dočekuje Partizan.

Oba kluba su u četvrtak savladali svoje protivnike u prvim utakmica drugog kola kvalfikacija za Ligu konferencija sa po 1:0. Novosadski klub je na gostovanju pobedio litvanski Panevežis, a Partizan je kao domaćin pobedio slovačku Dunajsku Stredu.

- Očekuje nas još jedan derbi i još jedna teška utakmica u ovom paklenom rasporedu. Igramo protiv ekipe koja je u prvom kolu i sinoć u Evropi pokazala zavidan nivo forme i siguran sam da dolaze puni samopouzdanja. Još jednom želim da čestitam svojim momcima na pobedi nad Panevežisom, nije bilo lako posle Zvezde ići na toliki put i igrati evropsku utakmicu i pobediti- istakao je Đorđević.

Foto: Starsportphoto©

 

U prvom kolu Super lige Srbije Vojvodina je na gostovanju odigrala nerešeno 0:0 sa Crvenom zvezdom, dok je Partizan na gostovanju u Novom Sadu pobedio Proleter sa 4:0. Đorđević je ocenio da njegova ekipa ima plan, ali da se na utakmicama pita i protivnik.

- Mi znamo šta hoćemo, a videćemo u nedelju posle utakmice ko će biti bolji. Partizan igra direktan fudbal, dobri su u tranziciji, agresivni su, drugačiji su od Zvezde. Ja znam način na koji želim da igramo, ali moram da vidim i kako se momci osećaju i kakav tim mogu da izvedem na teren. Odluku o sastavu ću doneti pre utakmice, nadamo se najboljem- zaključio je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija