• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.08.2021

07:47

FSS KRIV ZA HAOS U NOVOM PAZARU! Zašto je delegat tražio izbacivanje samo navijača "Partizana", a ne i domaćeg kluba?!

fkpartizan.rs

Fudbal

FSS KRIV ZA HAOS U NOVOM PAZARU! Zašto je delegat tražio izbacivanje samo navijača "Partizana", a ne i domaćeg kluba?!

Podeli vest

Navijači FK "Novi Pazar" tokom meča sa Partizanom skandirali su "Naser Orić", "Žuta kuća" i "Kosovo je pored Srbije", ali oni zbog toga nisu kažnjeni i izbačeni sa utakmice

Po nalogu delegata FSS sa stadiona su izbačeni samo gostujući navijači koji su vikali "Ratko Mladić" i "Nož, žica, Srebrenica".

Zašto? Zašto je predstavnik FSS tražio od policije da se obračuna samo sa partizanovcima? Nema spora da je njihovo ponašanje i skandiranje bilo nedopustivo, ali isto tako je bilo i "navijanje" Pazaraca. 

Ili delegat FSS, može biti, misli da nije nikakav problem podrška ubicama Srba i direktno rušenje integriteta Srbije?

Kako saznajemo, policija na stadionu u Novom Pazaru nije  htela da primeni silu i da isprazni samo tribinu sa "Grobarima", oni su od delegata FSS tražili da se ista pravila primene na obe strane, odnosno da sa stadiona budu udaljeni i navijači "Pazara". 

Ipak, predstavnik Fudbalskog saveza je, najverovatnije pod pritiskom domaćina, insistirao samo na izbacivanju partizanovaca!?!

Informer je u više navarta pokušao da dobije objašnjenje u FSS, ali nikakav odgovor nismo dobili. 

Ostaje tako potpuno nejasno zašto je delegat Saveza ćutke prešao preko divljanja navijača "Pazara" i njihovog skandiranja zločincu Oriću, "Žutoj kući" i lažnoj, šiptarskoj državi?!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 2 godine

treba kazniti delegata dozivotnom diskvailifikacijom da nikad vise nebude delegat jer je morao da isprazni ceo stadion i da u izvestaju bude da se stadion kazni sa 2 meca bez publike

Vuk

pre 2 godine

A zasto su, pobogu, izbacili Partizanove navijace??

Mi049

pre 2 godine

Не кривите делегата ФСС није разумео шта узвикују навијаћи Новог Пазара, треба слати делегата који говори и разуме Турски. Поштујем и ценим да је дошло време пражњења трибина са политичким и националистичким навијањем, свуда у Србији, судији свака част а делегату ... није имао муда да испразни цео стадион, поготову навијаће домаћег тима

Sale

pre 2 godine

Najbolji odgovor su dobili na terenu! Hej, 4:1 u njihovom dvoristu pa neka skandiraju.

Malkolkm

pre 2 godine

Ima razlike imedju Nasera i Ratka.Ratko je osudjeni ratni zlocinac a Naser se dobrovoljno predao tribunalu i oslobodjen i nije se krio po vojvodjanskim barakama kao najveca kukavica.Zato skandiranje Naseru Oricu smeta samo Belivuku i njegovim vojnicima i naravno Vucicu. Znam da ovo necete objaviti ali vazno je da ste procitali i da znate da ste obicno smece od novina na celu sa glavnim urednikom koji ce na kraju zavrsiti u jednokrevetnoj sobi sa wc soljom.

Baća

pre 2 godine

Eto, vidiš, objavljeno je. Samo ne znam zašto se uopšte javljaš na ovon portalu kad Informer nazivaš pogrdnim imenima. Biće da si toliko zaslepljen mržnjom da ništa pametno ne možeš da napišeš. Mržnja je teška boleština i leči se od nje dok još ima vremena.

NEBOJŠA

pre 2 godine

пазарцима се оваква ср.ња толеришу већ годинама,што наравно иритира остатак државе.у свим нормалним дрђавама они би били ,још рошле године,избачени у 4. лиго.''заболе ме''што су они као нека национална мањина,па то користе и вређају целу нацију,јер им то политиари дозволе.то им је заправо ''медвеђа услуга''

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17