• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2021

20:58

Stigao nesuđeni reprezentativac Srbije! Hteo ga je Partizan, a on umesto crno-belog obukao crveno-beli dres

Fudbal

Stigao nesuđeni reprezentativac Srbije! Hteo ga je Partizan, a on umesto crno-belog obukao crveno-beli dres

Podeli vest

Brazislki fudbaler srpskih korena Lijanko Vojnović postaće novi igrač Sautemptona

Štoper kog je ovog leta Partizan hteo da dovede na pozajmicu će napustiti Torino i obući crveno-beli dres "svetaca" za obeštećenje od sedam miliona evra, tvrdi Fabricio Romano.

Vojnović ima 24 godine i visok je 187 centimetara, pa u Sautemptonu veruju da su uboli pravu premiju za relativno male pare.

 

Defanzivcu će u Sautemptonu konkurencija za mesto u tim biti Džek Stivens i Mohamed Salisu.

Lijanko je karijeru započeo u Sao Paulu, a u torino se preselio 2017. godine, otkad i nastupa za "bikove", izuzev šest meseci koje je proveo na pozajmici u Bolonji.

Podsetimo, Vojnović je igrao za mlađe selekcije Brazila, pa je zaigrao za reprezentaciju Srbije do 19 godina. Ipak, kasnije se opet predomislio, pa je u uzrastu do 20 i 23 godine ponovo nosio dres "karioka".

Mladi štoper je poslednji put ove godine poželeo da promeni državni tim i Dragan Stojković Piksi je već spremao poziv za njega, ali se umešala FIFA i zabranila mu da zaigra za Srbiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija