• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.08.2021

19:09

DOKAZ OZBILJNOSTI MINHENSKOG BAJERNA! Od najvećeg KONKURENTA ukrali dva NAJBOLJA igrača! /FOTO/

Tanjug/AP

Fudbal

DOKAZ OZBILJNOSTI MINHENSKOG BAJERNA! Od najvećeg KONKURENTA ukrali dva NAJBOLJA igrača! /FOTO/

Podeli vest

Austrijski fudbaler Marsel Zabicer novi je igrač minhenskog Bajerna, potvrdio je danas klub

Postaje jasno zašto nikada niko nije mogao da ugrozi Bajern u Nemačkoj! Bavarci su ponovo pokazali svoju moć u Bundesligi, pokupili dva najbolja igrača iz najvećeg konkurenta - Lajpciga, kao što su svojevremeno uradili sa Borusijom i tako mirno čekaju nastavak sezone. 

Pre nego što je počeo prelazni rok u Minhen je stigao Dajo Upamekano za 42.000.000 evra, a danas su Bavarci potvrdili još jedan kapitalni posao i za samo, ali zaista samo, 16.000.000 evra doveli jednog od najboljih igrača u Evropi Marsela Zabicera!

Zabicer i Bajern dogovorili su saradnju do 2025. godine, a Austrijanac na Alijanc Areni stiže iz Lajpciga gde je sarađivao sa Julianom Nagelsmanom koji je sada na klupi Bajerna, te mu neće trebati puno vremena da se adaptira na uslove u novoj sredini. 

Austrijanac je pre Lajpciga nastupao za Admiru i bečki Rapid. Kao pozajmljen igrač Lajpciga nastupao je i za Salcburg. Tokom šest godina u Lajpcigu upisao je 117 utakmica i postigao 40 golova. Dres reprezentacije je nosio 54 puta i postigao osam golova.

U prošlosti je Zabicer nekoliko puta isticao da je navijač Bajerna, a na promociji je otkrio da je svake godine za Božić dobijao dres bavarskog velikana. 

- Kao klinac sam bio ponosan što imam dres Bajerna, a dobijao sam novi svake godine za Božić. Daću sve za ovaj klub. Došao sam da pobđujem i da osvajam titule - rekao je Zabicer. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija