• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.09.2021

13:52

IBRAHIMOVIĆ OTVORIO DUŠU! Nisam gangster,  što duže čekaš da osvojiš LŠ slađe je!

Fudbal

IBRAHIMOVIĆ OTVORIO DUŠU! Nisam gangster, što duže čekaš da osvojiš LŠ slađe je!

Podeli vest

Zlatan Ibrahimović ima 39 godina i nema namerava da stane

U intervjuu za Frans fudbal govorio je o karijeri, kritikama, o tome što još nije osvojio Ligu šampiona. 

Prokomentarisao je i to što ga mnogi i dalje smatraju da je žestok momak. 

- Ljudi, da li je moguće da me i dalje smatrate nekim fudbalskim gangsterom? Znam da ste baš vi imali taj naslov i neku sliku... Nisam ja nikakav gangster. Naravno da sam i dalje jak momak. Imam skoro dva metra i svakog dana naporno treniram i radim na sebi. Nisam neko ko se izležava na plaži i pokazuje mišiće. Rođen sam ovakav i pokušavam da adaptiram igru mojoj konstituciji. Nisam brz kao sa 25 godina ali sada imam neke druge kvalitete - kazao je Ibrahimović.

Foto: Tanjug/AP

 

Još nije osvojio Ligu šampiona, ali kaže da ga to ne čini lošijim igračem.

- Da sam osvojio Ligu šampiona bilo bi divno. Nisam i to me ne čini lošijim igračem. Kao i oni što mi govore kako nisam osvojio Svetsko prvenstvo. Lakše je to uraditi ako si Francuz. Da se vratim na Ligu šampiona, što je duže čekaš veće je zadovoljstvo osvojiti je, slađe je. I dalje imam ciljeve, hoću da je osvojim. Sve sam osvojio u klupskom fudbalu osim Lige šampiona. Ali ne žalim se jer sam uradio mnogo više nego drugi, srećan sam čovek.

Kada su ga pitali da li mu fali Zlatna lopta, Ibra je odgovorio u svom stilu. 

- Ne nedostaje mi Zlatna lopta. Zlatnoj lopti nedostajem ja. Svi hoćemo taj trofej koji kaže da si najbolji na svetu, ali duboko u sebi ja mislim da sam najbolji. Bilo bi sjajno da je osvojim, ali glasači odlučuju.

Prisetio se i kada su mu ukrali bicikl, nikada ga nije pronašao.

- Ukrali su ga i nikad ga nisam više video. Možda je to bila kosmička pravda za sve bicikle koje sam ja ukrao. Šteta, bio mi je to omiljeni.

Foto: Tanjug/AP

 

Kad bi sada mogao da nađeš toga koji ti ga je ukrao, šta bi mu uradio?

- Kupio bih mu novi i uzeo svoj natrag - iskren je kao i uvek bio Ibra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija