• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2021

18:47

ČASTAN PORAZ SRBIJE! Futsaleri NAMUČILI Irance na startu Svetskog prvenstva!

Fudbal

ČASTAN PORAZ SRBIJE! Futsaleri NAMUČILI Irance na startu Svetskog prvenstva!

Podeli vest

Futsaleri Srbije poraženi su u prvom meču grupne faze Svetskog prvenstva

Nije Srbija imala sreće na žrebu kada su smešteni u grupu smrti zajedno sa Irancima, Argentinom i SAD-om. Orlovi su u prvom kolu izašli na megdan Iranu jednoj od najboljih svetskih reprezentacija, pokazali odličan futsal, ali na kraju doživeli težak poraz na startu turnira - 3:2 (2:1).

Srbija je sredinom prvog poluvremena imala 20 sekundi loše igre, a to ekipa slična Iranu ume da iskoristi. Prvo je Ahmadi u četvrtom minutu matirao Aksentijevića, da bi posle samo desetak sekundi prednost Iranaca duplirao Fakim. 

Foto: Starsportphoto

Nije posustala Srbija posle dva naivno primljena gola, nastavili su Orlovi da pritiskaju poslednju liniju Irana i to je dalo rezultate. Nakon jedne greške Iranaca loptu je gradio Ahmadi, sa leđa mu je pretio Kocić, a Iranac se nepropisno gradio dobio drugi žuti karton i posle samo 10 minuta završio meč. 

Nastavili su Orlovi da pritiskaju preko Jovana Lazarevića, ali su Iranci svim silama pokušavali da zaustave našeg najboljeg fucalera što je otvorilo prostor Marku Stojkoviću u 18. minutu da posle kornera smanji zaostatak našeg tima. 

Bila je Srbija bolji rival i u drugom poluvremenu, Iranci su vrebali svoje šanse iz kontre, a najbolju je propustio Samimi u 26. minutu. 

Morali su Orlovi da krenu na sve ili ništa u finišu, a iskusni Iranci umeli su da iskoriste to. Esmaelpur je ukaro loptu na sredini terena, lako prošao Rakića, a potom proturio loptu ispod ruke Aksentijeviću. 

Foto: Starsportphoto

Usledila je totalna ofanziva Srbije nakon trećeg gola Irana, igrali su Orlovi bez golmana, a samo dva minuta bilo je potrebno da Dragan Tomić ponovo smanji zaostatak našeg tima! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milan

pre 2 godine

Ja zaosta neznam da li vi znate sta pisete.jel ima kod vas neko ko prvo proveri tekst pre nego pustite.napisete u naslovu castan poraz .sro je ok da bi u tekstu napisi tezak poraz.pa bi volo da mi ibjasni novinarr kako je tezak poraz ako izgubite sa 3:2 od jedne od najbiljih ekipa u malom fudbalu.mozdaa i najbolja.zna i posteno smo ih namu ili.i pocemu je to strasan.tezak i slicne gluposti poraz.molim novinara da mi objasni.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija