• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2021

14:29

RAJKOVIĆ PROGOVORIO O FOTKI SINA SA MESIJEM! Igrao sam protiv najvećeg! Biće srećan...

AP/Photo

Fudbal

RAJKOVIĆ PROGOVORIO O FOTKI SINA SA MESIJEM! Igrao sam protiv najvećeg! Biće srećan...

Podeli vest

Reprezentaciju Srbije očekuju dve veoma važne utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo

Srbija će 9. oktobra gostovati Luksemburgu (20.45), a tri dana kasnije dočekaće Azerbejdžan (20.45).

Golman nacionalnog tima Predrag Rajković kaže da je video gol reprezentativca Luksemburga Olivijea Tila za Šerif protiv Reala u Madridu.

Foto: AP/Photo

 



- Til je dobar igrač, dao je gol i našoj reprezentaciji i moramo da ih onemogućimo da dođu do dobre pozicije za šut. Protiv Luksemburga i Azerbejdžana ne očekujem puno posla, naša ekipa bi trebalo da kontroliše igru. Imamo kvalitet, to smo pokazali igrama u grupi i nadam se da će utakmica protiv Portugala odlučivati o direktnom plasmanu na Svetsko prvenstvo. Mislim da sam u dobroj formi i nadam se da ćemo prvi put u ovim kvalifikacijama sačuvati našu mrežu - rekao je Rajković.
 

Sin srpskog golmana se na meču protiv Pari Sen Žermena fotografisao sa Lionelom Mesijem.

- I dalje se priča o toj slici, a dosta je prošlo od toga. Desilo se spontano, igrao sam protiv najvećeg na svetu. Ništa loše nisam uradio. Kada bude sin to video jednog dana biće srećan - rekao je Rajković.

 

 

 

 

KVALIFIKACIJE SP 2022

Grupa A

9. oktobar

18.00 Azerbejdžan – Irska
20.45 Luksemburg – Srbija

12. oktobar

20.45 Portugal – Luksemburg
20.45 Srbija – Azerbejdžan

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija