• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.10.2021

14:01

RONALDO UTUČEN! Portugalac skrhan od bola, izgubio je važnu osobu!

reuters

Fudbal

RONALDO UTUČEN! Portugalac skrhan od bola, izgubio je važnu osobu!

Podeli vest

Zvezda Mančester junajteda Kristijano Ronaldo je u žalosti, potresla ga je smrt jedne od najbližih prijateljica, Soraje Semedo

Kako prenose portugalski mediji Soraja je imala samo 34  godine a preminula je od korona virusa. Bila je supruga fudbalera i najboljeg Kristijanovog prijatelja Hosea Semeda.

Zvezda Mančeter junajteda se emotivnom objavom oprostila od prijateljice.

- Dođe vreme kada sve padne u drugi plan, pa tako i fudbal. Nedavno nas je neočekivano napustila draga Soraja (34), prekrasna majka i jedna od najboljih prijateljica koje mi je život podario. Ništa ne može umanjiti bol mog brata Hosea Semeda i njegove porodice. I danas smo zajedno, kao i uvek, a moramo se suočiti sa ovim strašnim trenutkom. Počivaj u miru prijateljice, nikada te nećemo zaboraviti - napisao je Ronaldo.

Kristijano i Hose Semedo su se upoznali u akademiji lisabonskog Sportinga i postali najbolji prijatelji.

- Sve dugujem Ronaldu. Da ga nije bilo, izbacili bi me iz akademije i vratio bih se u problematičan kraj u u kom sam živeo. Moji prijatelji iz detinjstva su danas narkomani ili su u zatvoru, a ja imam karijeru, decu i prekrasan život koji dugujem Ronaldu - ispričao je jednom prilikom Semedo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija