• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2021

12:34

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA! Nemac POKRAO Srbiju na Svetskom prvenstvu, a FIFA ga danas žestoko KAZNILA!

Fudbal

PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA! Nemac POKRAO Srbiju na Svetskom prvenstvu, a FIFA ga danas žestoko KAZNILA!

Podeli vest

Nemački sudija Feliks Brih obrisan je sa FIFA liste

Jedan od najomraženijih sudija u svetu sporta Feliks Brih obrisan je sa FIFA liste arbitara za 2022. godinu. 

Nemački arbitar je na udaru kritika još od meča Srbije i Švajcarske sa Svetskog prvenstva u Rusiji kada je sramno pokrao našu reprezentacija, a greške su se posle Mondijala samo množile. 

Ipak, uspevao je da "pliva" sve do danas kada je FIFA  objavila novi spisak za 2022. godinu, a na njemu nema imena Feliksa Briha. 

Foto: reuters‚

Brih je 14 godina bio internacionalanac, sa 65 utakmica u Ligi šampiona i čak odsuđenim finalom 2017. godine. Pored toga, delio je pravdu i u finalu Lige Evrope 2014. godine. 

U Bundesligi je bio glavni sudija 303 puta u poslednjih 17 godina. 

Nije Feliks Brih jedini Nemac koji neće biti na listi Fudbalskog saveza Nemačke od 2022. godine, budući da je sa njega sklonjen i Marko Fric, a njih dvojicu će zameniti Sven Jablonski i Danijel Šlager. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 80 odsto obrađenih mesta podršku 413.598 glasača, a Pendarovski 186.954 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija