• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2021

11:15

ŠPANSKI FUDBALER PRONAĐEN MRTAV! Nastradao zbog telefona

Fudbal

ŠPANSKI FUDBALER PRONAĐEN MRTAV! Nastradao zbog telefona

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Ovijeda Santjago Otero (38) pronađen je mrtav u svojoj kući

Otera je mrtvog pronašla supruga koja se ujutru vratila iz noćne smene. Razlog smrti je struji udar koji je izazvao telefon u kadi.

Otero je, navodno, ušao u kadu da se okupa i poneo je telefon koji je stavio na punjenje. U jednom trenutku ga je ispustio na grudi kada je usledio strujni udara. U bolnici su potvrdili da su našli opekotine na grudima.

Pomenuti fudbaler je igrao za mlađe kategorije Ovijeda na pozicviji napadača, a zatim je kariejru gradio u niželigašima. Imao je i nadimak Katanja po legendarnom brazilskom napadaču koji se proslavio u dresu Selte.

Otero je kako prenose mediji i dalje igrao fudbal u sedmoj ligi Španije, kao i da se iz rodne Galicije preselio u Madrid zbog posla.

Takođe, navodi se da španska policija čeka nalazi obdukcije kako bi dala zvaničan komentar.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija