• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2021

07:40

HULIGANSKI PIR! Navijači hteli da tuku fudbalere, upali na teren, razbijali sve pred sobom... /VIDEO/FOTO/

reuters

Fudbal

HULIGANSKI PIR! Navijači hteli da tuku fudbalere, upali na teren, razbijali sve pred sobom... /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Na utakmici između Gremija i Palmeirasa (1:3) nastao je haos kada su navijači domaćina uleteli na teren

Huligani su pobesneli zbog rezultata, pa su jurili domaće igrače kako bi se obračunali sa njima, na kraju je morala da interveniše i policija.

Foto: reuters

 



Fudbaleri su uspeli da pobegnu ka svlačionicama, pa su huligani bes iskalili na VAR opremi, koja je poništila izjednačujući gol pred kraj utakmice. 

Kamere su snimile prestravljene igrače Gremija, koji su iz tunela posmatrali šta se dešava.

Gremio je na svojem stadionu poveo golom Dijega Souze u 12. minutu, ali je Veiga sa dva gola pred kraj prvog poluvremena napravio veliki preorket. 

Foto: reuters

 

VAR soba je intervenisala i poništila gol Elijasa Alvesa iz 86. minuta, što je naljutilo navijače, a na sreću fudbaleri su uspeli da sačuvaju živu glavu.

Gremio je 19. na tabeli i preti im selidba u niži rang. Imaju četiri boda manje od prve ekipe iznad crte, ali i dva meča manje.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija