• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.11.2021

19:52 >> 18:44

PORTUGALCI BESNI, ORGANIZOVANA POBUNA U SVLAČIONICI! Srbija PROFITIRA zbog Ronalda i Fernandeša!?

Starsportphoto©

Fudbal

PORTUGALCI BESNI, ORGANIZOVANA POBUNA U SVLAČIONICI! Srbija PROFITIRA zbog Ronalda i Fernandeša!?

Podeli vest

Portugalski dvojac Mančester junajteda - Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš organizovali su "pobunu" u svlačionici Crvenih đavola

Ne ide Mančester junajtedu na startu nove sezone, makar ne u meri u kojoj je očekivano! Crveni đavoli su posle samo trećine odigranih utakmica već van borbe za titulu, a ni Liga šampiona ne deluje kao "sigurna" opcija. 

Ipak, uprava Junajteda još uvek na klupi drži Ole Gunar Solskjera iako je Norvežanin već mesec dana na udaru kritika. Toga je bilo i ranije, ali je nakon serije katastrofalnih rezultata (posebno petarde protiv Liverpula) Solskjer na izlaznim vratima Old Traforda. 

Nezadovoljstvo oko kluba je ogromno, a kako javlja "Dejli Mejl" ni u svlačionici engleskog velikana situacija nije bolja. Naime, Kristijano Ronaldo i Bruno Fernandeš nezadovoljni su Ole Gunar Solskjerom i organizovali su svojevrsni "puč" sa saigračima. 

Foto: reuters

Portugalci smatraju da Solskjer taktički nije dorastao Mančester junajtedu, a najviše besan na trenera je Kristijano Ronaldo koji smatra da nije došao da "spašava" ekipu svojim golovima. Pored toga, Ronaldo i Fernandeš su  nezadovoljni ophođenjem prema Doniju Van Den Beku. 

Bivši as Ajaksa ne dobija priliku na Old Trafordu, što sve više smeta većini njegovih saigrača. Mnogima se ne dopada način na koji Solskjer brani Harija Megvajera. Kapiten Mančestera se sve više blamira na terenu, ali Norvežanin ne odustaje od njega i pušta ga da igra iznova i iznova. 

U svemu tome najviše bi mogla da profitira Srbija budući da dva najvažnija šrafa Fernanda Santoša dolaze u reprezentaciju u lošoj formi i veoma nezadovoljni. Duel Portugalaca i Orlova zakazan je za 14. novembar, a Ronaldo i Fernandeš nisu raspoloženi uoči "finala" kvalifikacija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija