• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.11.2021

14:44

BUKTI RAT! Doktor dobio otkaz u FSS jer je član uprave Crvene zvezde!

Fudbal

BUKTI RAT! Doktor dobio otkaz u FSS jer je član uprave Crvene zvezde!

Podeli vest

Opasno se zakuvalo na relaciji FSS - Crvena zvezda

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić krenuo je u otvoreni sukob sa selektorom Srbije Draganom Stojkovićem Piksijem, kako je Informer već pisao!

Terzić i Stojković su već dugo u lošim odnosima, ali su se doskoro uzdržavali od javnog prepucavanja. Međutim, u prethodnih desetak dana neprijateljstvo je eskaliralo i počela je borba oko toga ko će rukovoditi srpskim fudbalom!

Naredne godine u Fudbalskom savezu Srbije biće održani izbori za predsednika, a u Zvezdi ne žele da dozvole da na to mesto dođe neko koga ne mogu da kontrolišu. S druge strane, Piksi se zalaže da na čelo FSS dođe neko njemu blizak, u koga bi imao poverenje.

Deblji kraj je, kako prenosi Telegraf, platio čuveni srpski doktor Miljko Ristić. Srrpski kardiolog, prof. dr Miljko Ristić je dobio otkaz sa mesta predsednika Medicinske komisije Fudbalskog saveza Srbije. Kao razlog za njegovo otpuštanje navodi se "sukob interesa", jer je on i član upravnog odbora FK Crvena zvezda.

Ristić je uklonjen i sa sajta Fudbalskog saveza Srbije, gde je sada kao predsednik Medicinske komisije stavljen prof. dr Nebojša Tasić.

Miljko Ristić je nedavno odobrio odlaganje utakmice Crvene zvezde protiv Voždovca nakon što je nekoliko igrača crveno-belih bilo zaraženo virusom. Trener Partizana Aleksandar Stanojević se bunio zbog toga, ali mu je Ristića objasnio zbog čega je meč odložen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
marko

pre 2 godine

To vam je to na celu FSS-a je trenutno je bivsi kadar demokratske stranke i socijalisti koji glume lojalnost a ustvari ostvaruju svoje interese bjekovic, zecevic i nazalost izmanipulisani piksi. Bice zajebano za sve kad se ovo produbi i kad narod shvati.

alekmaric93

pre 2 godine

Ovo je stvarno izivljavanje. Nasli su da oteraju najpostenijeg coveka i doktora u celom fudbalskom savezu. Sramota

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23