• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2021

17:27

DIJAS OTKRIO! Portugalci nisu razmišljali kako da zaustave Mitra

Starsportphoto

Fudbal

DIJAS OTKRIO! Portugalci nisu razmišljali kako da zaustave Mitra

Podeli vest

Reprezentacije Portugala i Srbije u nedelju od 20.45 igraju odlučujući meč za odlazak na Svetsko prvenstvo, a na konferenciji za medije je govorio defanzivac Mančester sitija Ruben Dijas

Najbolji igrač Premijer lige iz prošle sezone je izneo svoja očekivanja od predstojeće utakmice.

- Svi smo jako motivisani, utakmica je mnogo važna, odlučujuća za plasman na Mundijal. Imamo ekstra faktor, pun stadion, domaće navijače, to je za nas važno u ovom trenutku. Svi ti faktori su pozitivni, energija je velika među nama... O načinu kako da zaustavimo Mitrovića nismo razmišljali, igrali smo već sa Srbijom i neće biti velikih iznenađenja. Naš fokus je na dobroj igri i pobedi. Igrači i reprezentacija to mogu da učine. Svesni smo da će biti teška utakmica, ali smo spremni - rekao je Dijas prisutnim novinarima.

Foto: Starsportphoto

Ruben Dijas na utakmici Srbija - Portugal koja je igrana u Beogradu

Osvrnuo se i na prethodni međusobni meč sa Srbijom, kada Portugalu nije priznat gol za trijumf u završnici.

Naravno, da ne igramo iz osvete. Nije nam se dopala situacija iz koje je poništen gol. Radujemo se srcem, to je za našu državu i naciju. Odlučujući meč za nas… Ne razmišljamo o prednosti… Svesni smo šta srpski tim može da napravi i neće biti iznenađenje. Različito bi mogla da bude agresija i želja srpskog tima - poručio je štoper Mančester sitija.

Podsetimo, Srbija će plasman u Katar overiti isključivo ukoliko pobedi u Lisabonu, dok Portugalcima odgovara remi i naravno trijumf.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija