• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2021

19:11

OVO JE PIKSIJEV TIM ZA PORTUGAL!  TOTALNA ofanziva ORLOVA!

Fudbal

OVO JE PIKSIJEV TIM ZA PORTUGAL! TOTALNA ofanziva ORLOVA!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije igra u Portugaliji odlučujući meč u kvalifikacijama za direktan prolaz na Mundijal (nedelja, 20.45 časova). "Orlovima" igri samo pobeda, a selektor Dragan Stojković Piksi će na teren izvesti i te kako ofanzivnu postavu

Nema čekanja, nema kalkulacija! Od prvog dana svog mandata, Dragan Stojković je najavio da će njegov tim uvek i svuda igrati napadački, a potpuno iskreno i optimitično je poručio da Srbija ide u Katar! Čak se u jednom momentu i naljutio kada je upitan o "eventualnom" odlsku na Mundijal!

Nema sumnje da će selektor reprezentacije Srbije u Lisabonu od prve sekunde poslati tim u napad na tri boda. Srbija će izvesno krenuti sa dva špica, polušpicom i napadačkom središnjom linijom!  Naravno i krilnim bekovima koji su više krila nego bekovi.

Foto: Starsportphoto

 

Stojković će gotovo sigurno na teren da pošalje golmana Rajkovića, dok će u odbrani desno biti Nikola Milenković, levo Strahinja Pavlović, a u sredini će, verovatno, mesto zauzeti Miloš Veljković.

Foto: Starsportphoto

 

Nemanja Radonjić će biti krilni bek ( povređeni Darko Lazović  i Filip Đuričić). Na levoj strani je zacementiran Filip Kostić! U veznom redu je standardan Nemanja Gudelj, dok će drugi vezista u sredini biti Sergej Milinković-Savić! Naravno, iza dvojice napadača je mesto zapljunuto za Dušana Tadića, a ispred njega će biti strah i trepet za sve golmane -  Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović!

Foto: Starsportphoto

 

Selektor Portugalije, Fernando Santos, izjavio je da ne očekuje da će Srbija biti toliko ofanzivna! 

Očekivani sastav Srbije u Lisabonu je: Rajković, Milenković, Veljković, Pavlović, Radonjić, Gudelj, Milinković-Savić, Kostić, Tadić, Mitrović, Vlahović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija