• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.11.2021

13:06

DO 2025. BIĆEMO PRVACI EVROPE ILI SVETA! Hrabra prognoza Veljka Paunovića, koji je 2015. pokorio svet!

Reuters

Fudbal

DO 2025. BIĆEMO PRVACI EVROPE ILI SVETA! Hrabra prognoza Veljka Paunovića, koji je 2015. pokorio svet!

Podeli vest

Fudbaleri Srbije u nedelju su ostvarili jednu od najvećih pobeda u poslednjih nekoliko godina. Savladali su Portugal (2:1 )i direktno se plasirali na Svetsko prvenstvo sledeće godine

Pobedom nad Portugalom (2:1) fudbaleri Srbije pokazali su da mogu da igraju i da se nadigravaju sa svima, pa makar to bile i najbolje selekcije sveta. 

Srpski trener Veljko Paunović, koje sa sa Orlićima osvojio svetsku titulu 2015. godine na Novom Zelandu, bio je presrećan posle pobede nad Portugalcima

- Mnogo sam srećan zbog našeg naroda i reprezentacije. Bravo za momke, bravo za selektora! Navijali smo kod kuće i mnogo se obradovali Mitrovićevom pobedosnom golu, kao i igri celog tima. Moja deca su nosila srpske dresove, navijali i radovali se kao ludi. Ovo je veliki uspeh za naš fudbal i zemlju. Ponosan sam što sam Srbin. - poručio je za Žurnal Veljko Paunović.

- Do 2025. osvojićemo svetsko ili evropsko prvenstvo - hrabro je prognozirao Veljko Paunović.

Foto: Tanjug/AP

Veljko Paunović

Nekoliko fudbalera sa Novog Zelanda imalo je i važne uloge tok čitavih kvalifikacija. 

Sergej Milinković-Savić, Predrag Rajković, Andrija Živković, Nemanja Maksimović, Marko Grujić i Mihailo Ristić - momci koji su se okitili svetskom krunom kao juniori sada će imati priliku da se okušaju i na Mundijalu.

- Ponosan sam na sve njih. Zbog različitih okolnosti Radonjić, Jović i Lukić nisu putovali na Novi Zeland. Vlahović i Terzić su stasali u generaciji mog saradnika Marka Mitrovića, Aleksandar Mitrović u timu omladinaca, osvajača EP 2013. Posebno se radujem što konačno imamo generaciju veterana i iskusnih igrača, koji su prave vođe i primeri poput Tadića, Stefan Mitrovića, Кostića...  dodaje Paunović

Posebne zasluge za ovaj uspeh, Paunović je uputio selektoru Orlova, Draganu Stojkoviću Piksiju

- Piksi sve režirao, fudbalski je genije. Bio je moja inspiracija dok sam bio mlad igrač. Pohvale zaslužuje i njegov stručni štab, svi su moji veliki prijatelji.

Foto: FSS

Dragan Stojković Piksi

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija