• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

17:09

SRBIJA DOBIJA JOŠ JEDNOG VRHUNSKOG STRUČNJAKA! Vidić postao UEFA akademac!

Fudbal

SRBIJA DOBIJA JOŠ JEDNOG VRHUNSKOG STRUČNJAKA! Vidić postao UEFA akademac!

Podeli vest

Legendarni srpski fudbaler Nemanja Vidić jedan je od 29 bivših asova koji su na UEFA Master akademskom programu

Malo je ljudi u svetu fudbala koji imaju jači kredibilitet i ugled od Nemanje Vidića. Legendarni srpski štoper se, bar za sada, nije odlučio na trenersku karijeru, ali kada je reč o obrazovanju ni malo ne zaostaje. 

Vidić je jedan od 29 bivših fudbalera koji su stigli do UEFA Master akademskog programa koji evropska kuća fudbala opisuje kao "program za bivše vrhunske fudbalere sa potrebnim veštinama, koje će im pomoći da postanu odlični i u menadžmentu".

Foto: Starsportphoto©

Kako navode iz UEFA program je idealan za bivše fudbalere koji žele da naprave karijeru i u administraciji, a znanje i iskustvo steknu u radu širom sveta. Sam "program" trajaće 20 meseci, a prvi deo održava se u Nionu. 

Očekuje se da Vidić sa obukom završi do leta 2023. godine, a "kolege" na studijama su mu Vedran Ćorluka, Najdžel De Jong, Benedikt Hevedes, Sami Kedira, Luizao...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 2 godine

Samo jos Vidic na celo FSS-a to nam je najpotrebnija stvar trenutno i verujte mi da bi cela Srbija ovo podrzala

Rajko

pre 2 godine

Nek mu srećni puti samo neka ne dolazi kod nas.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17