• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.12.2021

12:56

MIHA OVO NIKAD NE RADI,  ALI VLAHOVIĆ JE SRBIN! Gladan, ljut, nikad zadovoljan....

Fudbal

MIHA OVO NIKAD NE RADI, ALI VLAHOVIĆ JE SRBIN! Gladan, ljut, nikad zadovoljan....

Podeli vest

Trener Bolonje sipao je komplimente na raluna Duašana Vlahovića, asa Firoentine i repezentacije Srbije

Srpska kolonija iz Firence u nedelju (12.30) će gostovati u Bolonji. Siniša Mihajlović će dočekati Dušana Vlahovića koji je poslednjih meseci u centru pažnje ne samo u Italiji nego i Evropi. 

- Ne volim da pričam o protivničkim igračima, ali pošto je Vlahović Srbin, on hoću. Mnogo mi se sviđa, ima mnogo kvaliteta, nije ni čudo što dolazi iz Srbije, tamo se određene stvari dobijaju rođenjem. On je gladan, ljut, nikad zadovoljan. Srećan sam i zbog reprezentacije - rekao je Mihajlović pred utakmicu.

Foto: Reuters

Dušan Vhahović

Šmekerski je Siniša odgovorio na pitanje da li se plaši sudara sa Vlahovićem i Fjorentinom.

- Strah? Ne, to je samo fudbalska utakmica, nema razloga za strah. Mada, strah nije negativno osećanje, zato što te drži na zemlji. Probaćemo da “zaključamo” Vlahovića, iako jako dobro znamo da će to biti težak zadatak - istakao je Mihajlović.

Dušan Vlahović protiv Bolonje je odigrao četiri utakmice i  ima četiri remija, a dva postignuta gola, oba prošle sezone kada je bilo 3:3 na Renatu Del’Ari, gde će se igrati i u nedelju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija