• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2021

14:45

SRBIN JE GLAVNA TEMA U ENGLESKOJ! Mitrović se vraća u Premijer ligu! On nam je potreban!

Starsportphoto

Fudbal

SRBIN JE GLAVNA TEMA U ENGLESKOJ! Mitrović se vraća u Premijer ligu! On nam je potreban!

Podeli vest

Vest Hemu kreće u novi napada na napada Srbije i Fulama Aleksandra Mitrovića

"Čekićari" su pre nekoliko godina pokušali da dovedu srpskog napadača, ali tada od dogovora nije bilo ništa. Kako prenose mediji u Engleskoj sada su mnogo ozbiljniji u nameri da dovedu Srbina već u januaru.

Podsećamo da je Slaven Bilić još 2017. godine želeo Mitrovića u Vest Hemu, ali je završio u Fulamu. Vest Hem je kao prvi u grupi otišao direktno u osminu finala, a da bi se na proleće borio na tako dva važna fronta, Dejvidu Mojesu je preko potreban napadač. 

I navijači Vest Hema jedva bi dočekali da vide Aleksandra Mitrovića u klubu. Ističu kako je postigao ove godine 22 gola i imao pet asistencija, kao i 44 pogotka za Srbiju na 69 mečeva, dok je Srbin tri puta u nizu proglašen za fudbalera meseca u Čempionšipu.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Jedan od najpopularnijih podkasta koji prate "čekićari" - "ExWHUemployee" podgrejao je  vatru oko Srbinovog dolaska.

- Ako pričamo o napadu, onda moramo da dovedemo pravog napadača. Treba da ga potraže u Čempionšipu. Jedan od njih je Mitrović, koga pratimo godinama. On je prvi strelac Čempionšipa i daleko najbolji napadač lige. On bi konačno bio konkurencija i odlična alternativa za Antonija, ima veće iskustvo i zbog igranja za reprezentaciju Srbije. Agresivan je, ima sve. On bi mogao da bude naše pojačanje, jer znamo da smo ranije bili već u kontaktu sa njim - rekao je dobro izvor upućen u dešavanjima u Vest Hemu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17