• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.12.2021

08:12

ZVEZDI BILO MNOGO da mu da 500.000, SADA VREDI 10 PUTA VIŠE! Srbin EKSPLODIRAO u Turskoj, prvi je strelac lige i lome se oko njega!

Fudbal

ZVEZDI BILO MNOGO da mu da 500.000, SADA VREDI 10 PUTA VIŠE! Srbin EKSPLODIRAO u Turskoj, prvi je strelac lige i lome se oko njega!

Podeli vest

Letos je nekadašnji napadač Crvene zvezde pregovarao sa srpskim šampionom i bio blizu povratka na Marakanu, ali se ispostavilo da nije pogrešio što je odlučio da pojača Karagumruk

Aleksandar Pešić je blistao u Izraelu, a trenutno je najbolji strelac turskog šampionata sa devet golova, uz četiri asistencije i za njegove usluge u ovom prelaznom roku zainteresovan tamošnji lider Trabzon! 

Foto: Starsportphoto/ilustracija

 

"Sportski žurnal" prenosi pisanja turskih medija da je Trabzon spreman da za Pešića plati čak pet miliona evra, cenu ispod koje njegov sadašnji klub ne želi ni da razgovara sa kupcima.

Ubojiti golgeter ugovor sa Karagumrukom ima do leta sledeće godine i u klub je stigao bez obeštećenja. Bio je član Makabija iz Tel Aviva, ali je odlučio da raskine ugovor kada je u Izraelu počeo rat.

Foto: Starsportphoto

 

Dok je imao čiste papire zainteresovao je Crvenu zvezdu, u kojoj je Pešić  i nastupao. Razgovori su uspostavljeni, a do dogovora nije došlo. Zvezda nije pristala da Pešiću godišnju platu od pola miliona evra, a napadač je od Turaka zatim dobio 650.000.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 2 godine

UMESTO ŽIVKOVIĆA I DIONIJA BOLJE DA SU DOVELI PEŠIĆA. ZAMISLI CRNA TROJKA PEŠIĆ, PAVKOV I OHI. BRRRR...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija