• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.01.2022

08:42 >> 23:00

TRANSFERI UŽIVO (4. JANUAR)! Prvi posao Njukasla, Arsenal prodaje zvezdu

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (4. JANUAR)! Prvi posao Njukasla, Arsenal prodaje zvezdu

Podeli vest

Zimski prelazni rok iz minuta u minut možete da pratite uz Informer.rs

U narednim danima, tačnije do kraja prelaznog roka, detaljno ćemo pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci.

Biće bez sumnje i te kako zanimljivo. U centru pažnje će, između ostalog biti i naši igrači Dušan Vlahović, Luka Jović, Sergej Milinković Savić, Filip Kostić, ali i odlasci i dolasci iz Crvene zvezde i Partizana, naravno i dešavanja u ostalim klubovima Superlige...

Podsetimo, najjači utisak jučerašnjeg dana je vest da  Mbape prelazi u Real! Ispunila mu se želja, igraće u klubu za koji navija i koji već nekoliko godina pokušava da ga dovede Francuza! Kako je ekskluzivno objavio novinar El Čiringito televizije, Đosep Pedrerol, Real je uspeo da se dogovori sa Mbapeom i uksoro će potpisati ugovor za francuskim fudbalerom.

Foto: reuters

 

PRELAZNI ROK, 4. JANUAR:

23:40 - Iskusni portugalski vezista Adrijen Silva novi je fudbaler Al Vahde iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

23:00 - Bivši reprezentativac Holandije Dejvi Proper završio je karijeru u 31. godini života.

22:42 - Džoi Ferman je novi fudbaler PSV-a! "Filipsovci" su jednog od najboljih vezsita Eredivizije doveli iz Herenvena.

 

22:29 - Aron Remzi trenutno igra za Juventus, ali želi da se vrati u Premijer ligu. Međutim, odbio je ponudu Barnlija, pošto želi ambiciozniji projekat.

22:06 - Fejenord želi bivšeg fudbalera Ajaksa Rišedlija Bazura koji je ušao u poslednjih šest meseci ugovora sa Viteseom.

21:50 - Prvi posao Njukasla ove zime! Reprezentativac Engleske Kiran Tripije će za 14,5 miliona evra pojačati "svrake", prenose britanski mediji, a ostalo je samo još da se sve ozvaniči.

21:23 - Flamengo nema nameru ove zime da proda Gabrijela Barbosu, pa bi Brazilac mogao da se vrati u Evropu samo ako neko aktivira otkupnu klauzulu od 33 miliona evra. Podsetmo, za njega su zainteresovani Njukasl, Vest Hem i Fenerbahče.

20:57 - Gonzalo Eskalante je stigao iz Lacija na pozajmicu u Alaves do kraja sezone.

 

20:24 - Arsenal je spreman da sasluša sve ponude za Pjera-Emerika Obamejanga kog je Mikel Arteta odstranio iz tima.

19:56 - Mateo Džozef Fernandez je iz Espanjola prešao u Lids. Novi napadač engleskog kluba je potpisao ugovor na tri i po godine, a za sada će nastupati za mladi tim.

 

19:27 - Novi levi bek Votforda je Hasan Kamara koji je došao iz Nice.

 

19:01 - Škotski fudbaler Nejtan Paterson pojačao je Everton. "Karamele" su za njega izdvojile 11.000.000 funti, odnosno nešto manje od 13,2 miliona evra, koliko je zaradio Rendžers, tim za koji je do sad nastupao bek.

18:37 - Eden Azar bi ove zime mogao da pređe u Milan, ali "rosoneri" nisu jedini koji ga žele.

18:13 - Totenhem je Milanu ponudio trampu u kojoj bi put Londona krenuo Franki Kesi, a u suprotnom smeru Tangi Ndombele. Međutim, "rosoneri" su odbili ponudu, iako njihovom vezisti ističe ugovor na kraju sezone.

17:48 - Luis Suarez je na meti Juventusa. Naime, Urugvajca kome na kraju sezone ističe ugovor želi trener "stare dame" Masimilijano Alegri.

Foto: Tanjug/AP

Luis Suarez bi mogao da napusti Atletiko

17:24 - Trener Partizana Aleksandar Stanojević napustiće Humsku na kraju sezone!

17:06 - Bivši golman Partizana Marko Jovičić slobodan je u izboru nove sredine.

16:40 - Almerija će od Crvene zvezde ove sezone otkupiti Srđana Babića.

16:07 - Totenhem je zainteresovan da u London vrati Kristijana Eriksena koji je napustio Inter.

Foto: Starsportphoto

Kristijan Eriksen u dresu Totenhema

15:31 - Dragan Šolak, jedan od vlasnika Junajted grupe, finansiraće preuzimanje Sautemptona, trenutno 14. na tabeli Premijer lige, javlja ostvrski Skaj Njuz! Opširnije OVDE

15:19 - Sent Etjen je pokazao interesovanje za kupovinu golmana Dortmunda Romana Birkija, javlja nemački Skaj.

14:59 - Real Sosijedad je jako blizu da angažuje levonogog štopera Saragose Enrikea Klementea

14:23 - Tomas Tuhel dotakao se i statusa Antonija Ridigera:

- Ne mogu da predvidim budućnost. Ne znam da li njegovi agenti razgovaraju sa drugim klubovima, sada je sve moguće. Ali isto tako siguran sam da znam koliko poštujem i cenim Ridigera. U stalnoj smo komunikaciji i klub radi sve što može da ga zadrži.

14:02 - Kiran Tripijer putuje u Njukasl večeras ili sutra kako bi završio transfer. Madridski mediji javljaju da je posao dogovoren i da će transfer iznositi 15.000.000 evra, plus bonusi.  

13:30 - Aleksandar Kolarov će karijeru nastaviti u Torinu! Dobro obavešteni izvori tvrde da Inter nudi Srbina sa Vesinom ili Sensijem u zamenu za Brazilca Bremera!

Foto: Starsportphoto

 

13:04 - Everton je dao 45.000.000 evra za dva beka! Posle Vitalija Mikolenka iz kijevskog Dinama stiže i desni bek Rendžersa Nejtan Paterson! On se trenutno nalazi na lekarskim pregledima...

12:44 - Sevilja je produžila ugovor sa Fernandom do juna 2024. godine. On će se verovatno i oprostiti od aktivnog igranja u tom klubu, jer će onda imati 37 godina.

 

 

12:12 - PSŽ je u kontaktu sa Dembeleovim agentom Musom Sisokom i pregovara se o uslovima moguće saradnje!

12:02 - Atletiko Madrid objavio je da je produžen ugovor sa Anhelom Koreom do juna 2026. godine!

 

 

11:54 - Đenova je dogovorila transfer Kšištofa Pjonteka iz Herte! Skaj Italija javlja da je postignut dogovor na bazi pozajmice uz opciju otkupa 17.000.000 evra.

11:46- Birmingem je objavio da je angažovao štopera mladog tima Mančester junajteda Tedena Mengija.

 

 

11:28 - Žonatan Ikone predstavljen je u Fiorentini, pošto je završen transfer iz Lila vredan 15.000.000 evra, ali i procenti od naredne prodaje.

 

 

11:06 - Fudbaler Čelsija Romelu Lukaku ostaće u klubu posle razgovora kojim su rešene nesuglasice sa trenerom Tomasom Tuhelom i prihvatio je da je njegov nedavni kontroverzni intervju u Italiji bio greška. Opširnije pročitajte OVDE.

10:42 - Još uvek je neizvesna budućnost Samuela Umtitija. Reprezentativac Francuske je odbio čak pet ponuda da ode iz Barselone, iako ga Ćavi više ne vidi u timu. Francuz zahteva sastanak sa Đoanom Laportom, a navodno ga ne zanimaju ponude iz Turske i arapskog sveta...

10:21 - Kako navodi Gazeta delo Sport Tobdžije su spremne da za Vlahovića daju 70.000.000 evra! Ipak, ne sve u kešu. Novčani deo bi iznosio 55.000.000 evra, dok je preostalih 15.000.000 procenjena vrednost Lukasa Toreire, igrača koga bi Arsenal trajno ostavio u Firenci!

Foto: ap photo

 

10:01 - Ćavi vidi španskog reprezentativca Alvara Moratu kao adekvatno pojačanuje za Barselonu u ovom trenutku! Ipak, Juventus na sve načine stopira odlazak, jer ne želi da ga izgubi pre nego što pronađe zamenu...

Foto: Tanjug/AP

 

09:44 - Posle javnog priznanja Romelua Lukakua da je nezadovoljan u Čelsiju, Belgijanac i dalje trenira sam,a prema informacijama iz Engleske, prvi čovek Čelsija Roman Abramovič dao je punu podršku Tomasu Tuhelu u celoj situaciji, iako je za rekordni transfer letos izdvojeno 115.000.000 evra!

9:11 - Erling Haland je doneo odluku! Do 31. januara odlućiće gde nastavlja karijeru! Madridska Marka tvrdi da je Haland takvu odluku doneo posle dubljih razgovora sa porodicom. O transferu ove zime nema ništa, a sve što bude odlučio odnosiće se na momenat od predstojećeg leta. U najužem izboru su Real i Barselona, a male šanse ima i klub iz Dortmunda! 

Foto: Tanjug/AP

 

08:55 - Galatasaraj je poslao ponudu Olimpijakosu za Henrija Onjekurua. Nigerijac je nezadovoljan u Grčkoj i zatražio je od čelnika da se vrati u Tursku...

08:46 - Prelazak Lorenca Insinjea u Toronto je sve izvesniji, a završni pregovori će biti odrađeni na Apeninima u narednim danima....

08.45 Dobro jutro i dobro došli. Pratite uz Informer.rs novi dan na fudbalskoj pijaci. OVDE možete da se podsetite šta se dešavalo 3. januara!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan Marković

pre 2 godine

Sretna vam Nova godina svima, ja sam gđica Ivan Marković iz Hrvatske, samohrana sam majka troje djece, radim kao medicinska sestra u (KBC Zagreb) imam 37 godina, ovo sam stvarno uzela sebi ove godine 2022. Moram obavijestiti širu javnost kako sam dobila pomoć od gospođe BOŽENE DOBRAŠIN. Tražio sam način da uložim u Hrvatsku sa svojom ušteđevinom pa sam vidio oglas za svjedočanstvo na sigurnom forumu, kontaktirao sam je i dala mi je točan ideal koji sam tražio, a srećom i ona je bila pravi zajmodavac koji je dao Zajam s kamatom od 3% s dobrom reputacijom. Dobio sam kredit od 25.000 eura na rok otplate od 10 godina, a otplata počinje tri mjeseca nakon što sam dobio kredit, pa sam kredit dodao teško zarađenom novcu za ulaganje. Iskreno, ovo je stvarno i odlučio sam to podijeliti ovdje, pa ako trebate zajam ili želite uložiti svoj novac, možete je slobodno kontaktirati putem e-maila: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com WhatSapp: +1347574180

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17