• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.02.2022

19:09

KO BI OVO OČEKIVAO!? Bivši ljubimac Delija POTPISAO za prvoligaša!

Fudbal

KO BI OVO OČEKIVAO!? Bivši ljubimac Delija POTPISAO za prvoligaša!

Podeli vest

Javor je treći put angažovao iskusnog čuvara Damira Kahrimana

Nekadašnji golman Crvene zvezde Damir Kahriman potpisao je ugovor sa prvoligašem iz Ivanjice i imaće priliku da u trećem mandatu nastupa za ovu ekipu.

Malo pre Kahrimana, u Javor je došao i bivši igrač Spartaka Milan Marčić, kome je istekao ugovor sa Subotičanima i kao slobodan fudbaler stiže u Ivanjicu.

Najzapaženije partije, iskusni golman je beležio ispred mreže Zvezde, dok je tokom karijere promenio veliki broj klubova.

Foto: Starsportphoto©

 

Poslednji mu je bio Radnički iz Niša, pre toga je stajao "ispred crte" Rada, grčkih Lamije i Iraklisa, u Turskoj je nastupao za Konju, ukrajinsku Tavriju, dok je na superligaškoj sceni čuvao mrežu Vojvodine, Slobode iz Užica i Zemuna.

Inače, Javor je na trećoj poziciji Prve lige Srbije i ima ambicije da se vrati u elitni fudbalski rang.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija