• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.02.2022

14:00

TERZIĆ GRMEO: PARTIZANOVAC NAM JE PONIŠTIO GOL, Milošević ga gađao flašicom... Valjda će biti dobar "večitima", sudio je Realu, Čelsiju Juventusu...

Fudbal

TERZIĆ GRMEO: PARTIZANOVAC NAM JE PONIŠTIO GOL, Milošević ga gađao flašicom... Valjda će biti dobar "večitima", sudio je Realu, Čelsiju Juventusu...

Podeli vest

Najbolji srpski sudija Srđan Jovanović sudiće 166. večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u nedelju (18.00, Arena TV, RTS)

Srđan Jovanović je inače do sada sudio samo jedan "večiti" derbi u šampionatu. Bio je to 161. sudar Zvezde i Partizana u septembru 2019. godine koji su crno-beli dobili 2:0 u Humskoj golovima Sume i Tošića.

Zvezdi je kasnije, ispostavilo se, neopravdano poništen čist gol pri rezultatu 0:0 zbog, objavila je tada Sudijska komisija, nepostojećeg prekršaja nad Vladimirom Stojkovićem.

 

 

Direktor Zvezde Zvezdan Terzić grmeo je nakon pomenutog meča sa Partizanom.

- Bravili su pritisak čitave nedelje kroz medije, pa na sudiju Jovanovića, iako smo išli na sastanak sa FSS. Jovanoviću sam rekao, ne sviđa mi se što sudiš, znam da si proglašen kao partizanovac, ali verujem da želiš u Evropi da napreduješ i da nećeš to zloupotrebiti. Ali on je zloupotrebio, i poništen nam je čist gol - rekao je tada Zvezdan Terzić. 

Znali su i iz Humske da udare po sudiji Jovanoviću. Početkom sezone Vovjodina je pobedila Partizan sa 3:2 a tadašnji trener crno-belih Savo Milošević je glašicom gađao Jovanovića.  Izgubio je živce, uleteo na teren, flašicu vode bacio ka sudiji, šutnuo mikrofon TV Arene Sport i potom podneo ostavku...

Foto: Starsportphoto

 

Jovanović je sudio i prošlogodišnje finale Kupa u kome je Crvena zvezda slavila posle boljeg izvođenja penala (4:3, bez golova u toku igre) nakon čega je Jovanović isključio Marka Gobeljića zbog, "skidanja šortsa".

Jovanović je ove sezone u Ligi šampiona delio pravdu u mečevima Borusija Dortmund – Sporting, Šahtjor – Real Madrid, Čelsi – Juventus, Sporting – Mančester Siti.

Ako je valjao ovim gigantima, valjda će biti dobar i našim!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan

pre 2 godine

Терзо, немој да се плашиш, ВАР ће да ради цело време .

ratko

pre 2 godine

pazi ovo Terzic lopina zagrmeo o kradji kakav licemer

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija