• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

24.02.2022

13:29

LUDNICA U TOTENHEMU! Levi zakazao hitan sastanak kako bi ubedio Kontea da ostane!

Tanjug/AP

Fudbal

LUDNICA U TOTENHEMU! Levi zakazao hitan sastanak kako bi ubedio Kontea da ostane!

Podeli vest

Trener fudbalera Totenhema Antonio Konte rekao je da on možda nije prava osoba da vodi ekipu i da je spreman da napusti klub, posle niza loših rezultata

Totenhem je sinoć izgubio od Barnlija sa 0:1 i pretrepo četvrti poraz u poslednjih pet utakmica u Premijer ligi. Po završetku utakmice, razočarani Konte je sam otišao pravo u svlačionicu, a zatim se pojavio pred medijima.

- Došao sam da pomognem klubu i ako bi problem bio trener, spreman sam da odem, nema problema-  rekao je Konte, a preneo BBC!

Foto: Tanjug/AP

 

On nije želeo da priča o utakmici.

- Nisam navikao na ovakvu situaciju. Pokušavam sve, ali situacija se ne menja. Na raspolaganju sam klubu da uradi šta želi. Želim da pomognem, mnogo radim, baš mnogo radim. Totenhemu dajem 20 sati dnevno, a ostala četiri sata spavam, ali to nije dovoljno! Igra može da bude dobra, zalaganje je dobro, ali smo izgubili. Za mene je ta situacija neprihvatljiva. Izgubiti četiri od pet utakmica u Totenhemu mora biti katastrofa. Došao sam da probam da popravim situaciju. Možda u ovom trenutku nisam toliko dobar da je popravim. Suviše sam pošten da zatvaram oči i nastavim ovako. Sigurno ću razgovarati sa klubom da pokušamo da pronadjemo najbolje rešenje da pomognemo ekipi. Sada je pravo vreme za procenu. Ponavljam, vrlo sam frustriran- dodao je.

Bivši trener Juventusa, Čelsija i Intera preuzeo je Totenhem u novembru i predvodio je ekipu u 22 utakmice. Nedavno su se pojavile glasine da on nije zadovoljan situacijom koju je zatekao u klubu. On je pokušao da se ogradi od nekih kritika koje je uputio u izjavi za Skaj Italija, rekavši da prevodilac nije dobro preveo.

Foto: Tanjug/AP

 

Totenhem je osmi na tabeli sa sedam bodova zaostatka za četvrtim mestom, poslednjim koje vodi u Ligu šampiona.

- U poslednjih pet utakmica igramo kao da se borimo za opstanak. To je realnost. Možda nešto nije u redu. Želim da preuzmem odgovornost, otvoren sam za svaku odluku. Imam ambicije, mrzim da gubim. U ovom trenutku nije u redu da uzimam platu. Želim da pomognem Totenhemu od prvog dana, ali četiri poraza u pet utakmica... Ovo je prvi put u životu da mi se ovako nešto desi! Mi možemo da završimo kao 10. ili 12. ili 13. Mogli bismo da završimo na istoj poziciji na kojoj smo bili kada sam došao- dodao je on.

Foto: Tanjug/AP

 

Upitan da li će predvoditi ekipu u subotnjoj utakmici protiv Lidsa, Konte je napustio intervju bez odgovora.

Konteova poruka nije ostala bez ekspresne reakcije, pošto je prvi čovek Totenhema Danijel Levi zakazao za danas hitan sastanak na kojem će pokušati da spreči rasplet kakav se pre do utakmice sa Barnlijem nije očekivao


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17