• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.02.2022

10:18

POMAMA ZA KARTAMA! Svi žele da gledaju 166. "večiti" derbi - biće 40.000 navijača!

Informer

Fudbal

POMAMA ZA KARTAMA! Svi žele da gledaju 166. "večiti" derbi - biće 40.000 navijača!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana u nedelju od 18 časova (Arena 1) na stadionu "Rajko Mitić" igraju 166. večiti derbi

Crvena zvezda mora da ide na sve ili ništa, za razliku od Partizana koji nema potrebu da se zaleće. Partizan u ovaj susret 25. kola ulazi sa 65 bodova, pet više od večitog rivala.

Crveno-beli bi eventualnim trijumfom u meču 24. kola prišli na dva boda zaostatka za Partizanom i tako bi se u potpunosti vratili u borbu za titulu. S druge strane, ekipa Aleksandra Stanojevića bi pobedom otišla na čak plus osam, čime bi trka za zvanje šampiona Srbije bila najverovatnije gotova.

Remi bi svakako više odgovarao gostujućoj ekipi, s obzirom na to da je trenutna razlika između dva najveća srpska kluba pet bodova u korist Partizana, a do kraja ima još 14 kola.

Interesovanje za susret je veliko i očekuje se da bude na tribinama oko 40.000 gledalaca, a bilo bi ih svakako i više da nema bezbednosnih ograničenja.

Za dan utakmice ostavljeno je da se proda još samo 500 ulaznica, koje će bez sumnje brzo biti razgrabljene.

U proteklom kolu, crno-beli su pobedili Radnički iz Kragujevca sa 2:0, a potom su u Ligi konferencija na svom terenu završili uspešno posao protiv praške Sparte (2:1).

Crvena zvezda je u prošlom kolu bila bolja od Proletera u Novom Sadu, 2:1.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija