• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.03.2022

23:59

MIS SVETA OTKRILA ZA KOGA NAVIJA! Muškarcima nije dobro zbog nje, a otac joj je BIVŠI PREDSEDNIK ovog kluba! (FOTO)

printscreen

Fudbal

MIS SVETA OTKRILA ZA KOGA NAVIJA! Muškarcima nije dobro zbog nje, a otac joj je BIVŠI PREDSEDNIK ovog kluba! (FOTO)

Podeli vest

Predstavnica Poljske Karolina Bielavska nova je Mis sveta

Prelepa Poljakinja je ponela laskavu titulu, a prva pratilja je iz SAD, Šri Saini, dok je druga pratilja  iz Obale Slonovače, Olivija Jace.

Karolina uživa u plivanju i ronjenju, ali i igranju tenisa i badmintona. Jednog dana se nada da će postati motivacioni govornik - navodi se na zvaničnom Instagram profilu Miss world.

 

 

Ona je u razgovoru za domaće medije otktila je koji fudbalski klub joj je najbliži srcu! Bjelavska je priznala da navija za Lođ, tim iz njenog rodnog grada koji je trenutno na sredini tabele druge lige. 

 

 

- Znali smo ovo odavno, a sada zna i celi svet. Čestitke Karolini na tituli najlepše žene sveta - poručili su iz ovog kluba, uz napomenu da je njen otac Lukas svojevremeno bio predsednik LKS-a. Inače, klub je u svojoj osvojio dve titule - 1958. i 1998.

Karolina trenutno radi kao model i pohađa master studije iz menadžementa, a želja joj je da doktorira. Nada se da će jednog dana raditi kao motivacioni govornik.

 

 

- Kada sam čula svoje ime bila sam šokirana, još uvek ne mogu da verujem. Čast mi je da nosim krunu Mis sveta i jedva čekam da počnem da radim. Pamtiću ovo kao neverovatno poglavlje u Portoriku sve do kraja života - rekla je Karolina nakon što je dobila titulu najlepše žene sveta.

 

 

Inače, Karolina je druga Poljakinja u istoriji koja se domogla ovog laskavog prizanja. Takmičenje je održano u dva navrata - jedan deo odigrao se u decembru 2021, kada je finale odloženo zbog velikog broja kovid pozitivnih takmičarki, i pre nekoliko večeri, kada je pobednica i proglašena.

Mis Srbije za 2021. godinu Andrijana Savić nije bila u Portoriku, s obzirom da se nije ni plasirala u finale.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija