• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.03.2022

17:28

UŽASNE VESTI - ĆIRU SE POGORŠALO STANJE! Legendarni TRENER se bori sa KARCINOMOM!

Fudbal

UŽASNE VESTI - ĆIRU SE POGORŠALO STANJE! Legendarni TRENER se bori sa KARCINOMOM!

Podeli vest

Stanje legendarnog trenera Miroslava Ćira Blaževića naglo se pogoršalo

Godinama unazad Miroslav Ćiro Blažević vodi borbu sa karcinomom, a njegovo stanje se naglo pogoršalo, priznaje legendarni trener. Hrvatski stručnjak je u razgovoru za "Story.hr" istakao da mu je ostalo samo da se bori i moli budući da se karcinom proširio. 

- Nisam baš najbolje, ali se borim do zadnjeg dana. Nažalost, od zadnjeg puta kada smo se čuli, neke stvari su se pogoršale, ali molim se. To mi je jedino što mi je ostalo. Proširio se na limfne žlezde. Prostata koju su mi izvadili bila je žarište - rekao je Blažević. 

Jasan je legendarni stručnjak da je teško boriti se, ali i da nema nameru da odustane nakon svega. 

- Teško je u ovoj dobi boriti se, ali se ipak borim. Dane uglavnom provodim u krevetu. Hvala Bogu, moja supruga je dobro i sve je super s njom - jasan je iskusni stručnjak. 

Foto: ap photo

Podsećamo, Blažević je ostao upamćen kao jedan od najboljih trenera u istoriji Jugoslavije. Karijeru je počeo davne 1968. godine u Veveju, potom je vodio Sion, Švajcarsku, Luzanu, a najbolje rezultate pravio je na klupi Dinamo Zagreba. On je hrvatskog velikana predvodio u četiri navrata. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija