• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.03.2022

12:11

SRBINU PALA CENA! Lacio tražio MILIONE za Sergeja, ali...

Tanjug/AP

Fudbal

SRBINU PALA CENA! Lacio tražio MILIONE za Sergeja, ali...

Podeli vest

Bliži se letnji prelazni rok, a to je znak da za italijanske medije, opet sele srpskog reprezentativca Sergeja Milinković Savića

Navodno je predsednik Lacija Kaludio Lotito spreman ovog leta da proda srpskog reprezentativca Sergeja Milinković-Savića.

Odredio je Lotito i cenu za Srbina - 80 miliona evra! Italijanski "Il Mesađero" piše da Lotito nije želeo da proda Srbina ranije zbog toga što niko od klubova nije nudio 120 miliona, kao i da se situacija sada promenila zbog toga što je Laciju potreban novac.

Rimljanima je potreban novac za pojačanja na kojima insistira trener Mauricio Sari. Milinković-Savić je u 27. godini na vrhuncu karijere, a ove sezone postigao je osam golova uz 10 asistencija na 29 utakmica za Lacio. Jasno je da je ovo leto idealan trenutak da se napravi dobar transfer.

Sergej je godinama unazad najtraženiji igrač Lacija, a mediji u Italiji pišu da bi Lacio najradije Srbina prodao u inostranstvo. PSŽ i Junajted su dve navodno najrealnije opcije, dok u seriji A transfer vrebaju Inter i Juventus.

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković Savić

Lacio ga je doveo 2015. iz belgijskog Genka za 12 miliona evra, a ponikao je u novosadskoj Vojvodini.

Milinković-Savić je trenutmo  sa reprezentacijom Srbije koja pripreme za šampionat sveta nastavlja posle pobede nad Mađarskom, prijateljskom utakmicom sa Dancima.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija