• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.03.2022

19:28

ERIKSEN ĆE BITI KAPITEN PROTIV SRBIJE! Vraća se na mesto gde se SVE DOGODILO...

Tanjug/AP

Fudbal

ERIKSEN ĆE BITI KAPITEN PROTIV SRBIJE! Vraća se na mesto gde se SVE DOGODILO...

Podeli vest

Danski fudbaler Kristijan Eriksen biće kapiten selekcije u predstojećoj prijateljskoj utakmici protiv Srbije, rekao je selektor Danske Kasper Hjulmand

Ovo će veznom fudbaleru biti prvi nastup na stadionu "Parken" u Kopenhagenu, nakon što je u junu prošle godine tokom utakmice prvog kola Grupe B Evropskog prvenstva protiv Finske doživeo srčani udar.

- Biće to sigurno posebno za mene, jer nisam bio na Parkenu otkad se to dogodilo. Sada se veoma radujem što ću se vratiti na teren ovde i što sam ponovo fudbaler- rekao je Eriksen.

Foto: Tanjug

 

Zahtev da se kapitenska traka da 30-godišnjem fudbaleru, uputio je rezervni kapiten Kasper Šmajhel (u odsustvu Simona Kjera).

Eriksen je krajem januara nastavio fudbalsku karijeru, pošto je potpisao ugovor sa Brentfordom, a za selekciju Danske je u subotu postigao gol u prijateljskom meču protiv Holandije (2:4).

Meč Danske i Srbije na programu je u utorak od 18.00. Obe selekcije su ranije osigurale plasman na Svetsko prvenstvo u Kataru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija