• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.04.2022

09:15

BRUTALNA TUČA HULIGANA PRED DERBI! Radile motke, palice, stolice... Jedan navijač nepomično ležao! (VIDEO)

printscreen

Fudbal

BRUTALNA TUČA HULIGANA PRED DERBI! Radile motke, palice, stolice... Jedan navijač nepomično ležao! (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Partizana i Crvene zvezde imali su žestok obračun u Beogradu

Večiti derbi na stadionu "Rajko Mitić" okončan je bez pobednik i golova, a uvertiru su napravili huligani, pojavio se snimak brutalnog okršaja navijača.

Žestok obračun huligana u Beogradu

Delije i Grobari su prilikom obračuna koristili sve što im je došlo pod ruku. Gađali su se stolicama, bili su naoružani i palicama, motkama, a jedan od njih je završio na zemlji i nisu mogli da ga pomere. Bilo je navijača koji su pozivali na smirivanje strasti, ali je sve bilo uzalud. 

Ljudi su bežali na sve strane kako bi se sklonili od razularene mase, dok pojedini tvrde da je bilo i dimnih bombi i baklji. Na snimku koji se deli društvenim mrežama, se upotreba pirotehnike ne vidi.

 

 

 

 

Jake policijske snage su bile raspoređene u delu oko stadiona Crvene zvezde i Partizana, a oko dva sata pred  derbi, bile su zatvorene ulice i prilazi koji vode od Autokomande, Bulevara oslobođenja i Vojvode Stepe ka stadionu Crvene zvezde.

Inače, do tuče navijača je došlo i na stadionu "Rajko Mitić", na istočnoj tribini, ali je taj sukob brzo okončan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija